Hvor hen til forlænge en spisebord

March 23

Hvor hen til forlænge en spisebord

Hvis du vil være vært for en stor middag, som en ferie måltid, at have en fest eller bare har udvidede familie besøg, du sandsynligvis nødt til at udvide dit spisebord til at rumme de ekstra gæster. Det er ikke så festligt at splitte partiet i separate spise områder eller scatter folk blandt værelser til at spise med plader i deres omgange fordi din spisestue bord er ikke lang nok. Udvide en spisebordet er enkel, især hvis du allerede ejer den matchende blad (eller blade) der vil blande sig med de eksisterende finish. Ofte, kan du stadig købe ekstra blade fra forhandleren, hvis dit bord er stadig i produktion eller en standard størrelse og finish. Hvis du ikke kan, er der stadig en nem måde at udvide spisebordet og sørg for, at alle spiser sammen.

Instruktioner

Udvide et spisebord med et blad

•Unlock den spisestue værelse tabel, hvis det er relevant, og træk spisestue stole fra tabellen. Derefter, stå i den fjerneste ende af spisebordet med hjælperen i den modsatte ende.

•Træk din ende mod dig mens hjælperen trækker mod dem indtil spisebordet opdeler for at afsløre et hul stort nok til at indsætte en spisestue bordet blad.

•Skub spisestue bordet blad ind i hullet, sikre det sted ifølge producentens anvisninger (mange spisestue borde bruge et tilsvarende hul og pind system til sikring af bladet).

•Skub spisebordet tilbage sammen fra hver ende, indtil spisestue bordet blad er fuldt integreret. Flyt spisebordet og sætte stolene tilbage på plads.

Udvide din spisebordet uden et blad

•Find en lille tabel er den samme bredde og højde som din spisestue bord (et klapbord fungerer godt). Hvis du ikke allerede ejer en tabel, der vil arbejde, kan du leje, låne eller købe en.

•Flyt stole væk og derefter flytte spisesalen tabellen for at gøre plads i den ene ende af spisesalen for den ekstra tabel. Skubbe den ekstra tabel fast mod udsatte slutningen af spisebordet.

•Spread en lang dug over begge tabeller så det ligner et lang spisebord og sætte stolene tilbage.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com