Hvor hen til forlænge glas spisestue borde

November 3

De fleste glas spisestue borde kommer med et forlængelsesstykke, der vil udvide bordet nok til at tilføje mindst to ekstra pladser. Under ferier eller når at smide en fest, kan du finde, du har brug at udvide dit glas spisebordet til at rumme flere mennesker og mere mad. Du kan også finde, at du skal være opfindsomme når udvide dit glas spisebordet. Vær omhyggelig med at beskytte skønheden i dit glasbord og forhindre ridser ved at dække det, før du forsøger at udvide den.

Instruktioner

•Measure dit glas spisestue værelse tabel fra tabellen øverst på gulvet med et målebånd. Vælg tabeller, der er lig med eller tæt på højden af dit glas spisebordet. Hvis dit glasbord har firkantede kanter vil det være lettere at opnå en mere ensartet udseende.

•Look i dit hjem først for tabeller, der kan bruges til udvidelser. Læg mærke til højden på dit glas spisebordet og Søg for tabeller, der kan bruges til at forlænge varigheden af din tabel. Prøv at kombinere dit køkken og glas spisestue bordet for at forlænge bordet. Prøv gårdhave tabeller du kan have at bruge som en udvidelse til dit glas spisebordet.

•Søge hjem forbedring butikker eller møbler butikker for en passende udvidelse til dit glas spisebordet. Husk på bordet har at være sikkert for din familie og venner til at nemt bevæge sig rundt. Ikke vælge stykker, der er for store for dit værelse eller staging-området.

•Vælg en dekorativ eller festlige dug til ensartet kombinere tabellerne. Vælg en dug, der er lang og bred nok til at dække begge tabeller, så de synes at være en. Placer en centerpiece i midten af tabellen for at give den kombinerede borde balance. Hvis den tabel, du bruger til at udvide glas spisebordet er kortere end glasbord eller højere, vil en centerpiece drage mere opmærksomhed.

•Prøv tabel extendere til at tilføje længde til dit glas spisebord. Fjerne glas top fra dit spisebord og bruge tabellen extendere over bunden af glas spisebord til at oprette flere længde. Glasborde er mere skrøbelige end træ. Vær forsigtig, når du bruger tabellen extendere på eller i nærheden af glas.

Tips & advarsler

  • Brug en pad eller vagter på alle kanter af dit glasbord til at forhindre skade på andre og skader fra side-by-side borde.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com