Hvor hen til forlænge konkrete skridt fra et hus

February 14

Hvor hen til forlænge konkrete skridt fra et hus

Beton trapper er en nem måde at udvide trin fra et hus, hvor gamle trin skal erstattes eller opgraderet. De gamle strukturer skal fjernes helt. De nye beton trapper er bygget med træ former bygget af to-tommer tømmer klippe til størrelse, udjævnes, afstivet og styrket i sted med stakes drevet solidt i jorden. Armeringsstål er placeret i formularerne, der sikrer styrke. Når formularerne er jævnet med jorden og forstærket, er beton placeret i former og lov til at delvist helbrede. Formularerne fjernes derefter, og en afsluttende finish anvendes til beton. .

Instruktioner

Planlæg dine skridt passer til dit hus

•Fastsætte jeres trapper at være funktionelle og komfortable, og kode kompatibel. De skal være mindst 3 fod bred, med risers mellem 5 inches og 7 1/2 inches. Slidbaner eller skridt bør være mellem 10 inches og 12 inches lang. På toppen af trappen foran en dør skal der forefindes et minimum 3 af 3-foden lander. Bredere skridt og buede trin kan tilføje appel.

•Level webstedet og og lægge ud ad trappen på jorden. Næste, grave ud mindst 12 af 12-tommer kvadrat footings hele vejen rundt omkredsen af trappen. Være sikker på footings er niveau, firkantet, og ren. Former for 2 af 8 inches bruges oftest, fordi de giver en 7 1/2-inch riser.

•Frame en 3-sidet, U formet form. Sæt formen i dens endelige placering på kanten af footings, med den åbne ende mod grundlaget for huset. Drive 1 af 3-tommer foundation stakes lodret ned i jorden på alle form hjørner og midt point, og sørg for, at former fortsat er firkantet.

•Level formularer ved hjælp af en bygherre hånd niveau og søm dem til den lodrette stakes med 8-penny negle. Næste ramme en kortere end først 3-sidet form ved bredden af en slidbane. Placere dette på toppen af grundform, og omhyggeligt niveau og søm det på hvert spil.

•Gentag proces med en tredje ramme, igen kortere end andet ved bredden af en slidbane. Denne sidste form vil gøre landing i en 3-trins sæt trapper.

•Nail 1 af 3 boards lodret med 8-penny negle efter behov for at styrke former. Næste forberede fire 2-af 4-tommer pegede stakes og drive dem fast i jorden mod form. Søm med 16-penny duplex negle for ekstra styrke.

•Brug sejlgarn til at holde formen lige, drive 1 af 3-tommer 45-graders "kicker" indsatserne i jorden og bered dem i formularerne. Bruge 45-graders midlertidig seler inde i former for at holde dem i linje afventer den konkrete pour.

•Forbered to barer af 1/2-inch stål armeringsjern dannet i et rektangel til at passe i trappe footings. Hænge stål fra form brædder i midten af fod foroven og forneden. Også, danne et armeringsjern rektangel for at hænge midten af højden i topform bestyrelsen. Tilslut armeringsjern rektangler med tre lige stål armeringsjern stykker.

•Pour beton i de former, startende fra den åbne ende mod huset. Stang off overskydende betonen og tamp overfladen forlader den fugtige beton lidt højere i midten end niveauet form. Betonen bør kunne helbrede indtil former kan fjernes uden at beskadige den "grønne" beton. På dette punkt bør en erfaren efterbehandler komplet finish på alle udsatte overflader.

Tips & advarsler

  • En hånd slibemaskinen er en nem måde at skære armeringsjern. Trappetrin kan være bredere, men ikke mindre end 10 inches. Hvis du har plads, er det rart at strække slidbaner til 2 eller 3 fødder for effekt.
  • Passe på med de konkrete mix at undgå overskydende vand. Betonen skal "nedturen" men ikke flow, for at helbrede korrekt i formularerne. Sørg for, at alle slidbaner som equal, som ulige slidbaner kan være reel "turister", og er i strid med de fleste koder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com