Hvor hen til forlænge Romex

August 13

Hvor hen til forlænge Romex

Forlænge eller udvide et elektrisk kredsløb i dit hjem vil sandsynligvis kræve dig til at tilføje ledninger. Romex er et handelsnavn for ikke-metalliske beklædt kabel og består af to eller flere isolerede ledere inden for en plastik kappe. Den overtrukne kabel indeholder som regel nøgne jorden dirigent. Udvide Romex forbi en beholder eller armatur betyder, at du bliver nødt til at binde til et eksisterende kredsløb og køre kablet til den nye placering, armatur, stikkontakt eller switch. Korrekt udvidelse på Romex er vigtigt at opfylde nationale elektriske kodens krav.

Instruktioner

Strækker sig fra beholdere

•Drej slukke på afbryderknappen på Romex kredsløb du vil udvide og teste det for at være sikker på det er slukket med no-kontakt spænding testeren. Bringe sonden tæt på Romex kabel allerede i boksen beholder og hvis lyset bliver slukket, kredsløbet er slukket.

•Strip 8 inches af beklædningen fra enden af kablet med beklædningen strippere, fjerne papir indpakning og indsætte kablet i boksen plast ledninger. Hæft det nye Romex kabel til stud inden for 8 inches af hvor det kommer ind i boksen.

•Strip 3/4 inches af isolering fra hver af de to isolerede ledninger. Bøje den afisolerede del af ledningerne 180 grader med lang næse tænger. Gør det samme til den nøgne jordledning.

•Løsn grønt stel terminal med en skruetrækker. Sted jordledningen på terminal skruen så bøje ombrydes omkring skruen med uret. Spænd skruen fast.

•Løsn to tomme side terminal skruer og placere den hvide ledning rundt sølv terminal skruen med turen går med uret rundt om skruen. Sætte den sorte ledning på terminal messingskrue på samme måde og stramme begge skruer. Når du udskifter beholder og dæk pladen, er nye Romex kredsløbet klar til at være forbundet i den anden ende, udvide kredsløbet.

Splejsning Romex

•Find en samledåse med Romex kabel kredsløb du vil udvide inde. Slukke strømmen til kredsløb du arbejder på på afbryderknappen og teste det for at være sikker på det er ud med no-kontakt spænding testeren ved at bringe sonden tæt på Romex kabel du vil splicing til.

•Tag wire møtrikker på sort, hvide og nøgne ledninger. Strip 8 inches af beklædningen fra Romex kabel og indsætte kablet i boksen. Strimmel 1 tomme af isolering fra enderne af de nye ledninger.

•Twist den nye nøgne jordledningen omkring den eksisterende nøgne jorden wire tilslutning med den lineman tænger og erstatte wire møtrikken på forbindelsen, vride det på indtil wire møtrikken på stramt. Hånd spænd møtrikken---ikke bruge tænger.

•Twist hvid ledning ende omkring eksisterende hvid ledning forbindelsen med den lineman tænger. Udskift ledning møtrik og være visse ingen nøgne kobber viser efter wire møtrik er på plads.

•Twist sort wire ende omkring den eksisterende sort wire tilslutning med den lineman tænger. Udskift ledning møtrik og være visse ingen nøgne kobber viser efter wire møtrik er på plads. Når du udskifter samledåsen dækplade, er nye Romex kredsløbet klar til at være forbundet i den anden ende, udvide kredsløbet.

Tips & advarsler

  • Du muligvis større wire nødder, når du opretter forbindelse til en eksisterende Romex kabel i en samledåse.
  • Når splejsning i forbindelse med mere end to eller tre ledninger, er det normalt bedre at afskære de eksisterende snoede ender, fratage nye og twist alle ledningerne sammen igen i stedet at ombryde den nye ledning rundt den gamle forbindelse.
  • Altid arbejde med afbryderknappen slukket. Arbejd aldrig på en levende kredsløb og altid prøve for at være sikker på det er.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com