Hvor hen til forlænge vigtigste løbere i nedhængte lofter

January 8

Et nedhængt loft gitter består af vigtigste løbere og cross tees. Vigtigste løberne løber vinkelret på loftet bjælker og er loftsskelettets vigtigste support system. Vigtigste løbere kommer normalt i 12-fods sektioner. Hvis dit værelse er længere end 12 fod, to vigtigste løbere kan samles sammen til at spænde afstanden. Dog skaber at deltage løbere et svagt punkt i gitteret. For at bidrage til at støtte denne spot, Planlæg at tilføje en ekstra bøjle tråd over området tiltrådte.

Instruktioner

•Hold en runner i hver hånd med enderne peger mod hinanden. En runner bør have et slot i sin afslutning og anden runner bør have en fane.

•Skub to vigtigste løbere sammen indtil de låse på plads. Forsigtigt slæbebåd dem at sørge for de ikke kommer fra hinanden. Lå løberne på gulvet.

•Measure længden af værelse løberne skal span. Overføre denne måling til de to forbundne løbere. Skær dem i passende længde med en tin snips. Har en ven hjælpe du løfter løberne på plads, med enderne hvilende på den afskærmede støbning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com