Hvor hen til genindføre glans af messing

May 6

Der er noget om messing, der vil varme op den koldeste af hjerter. Uanset om det er en bakke eller vase eller noget større på en pejs fender eller et par andirons, udsender noget messing en vidunderlig glød, der forbedrer den stærkeste decors. Det vil sige, hvis det ikke er plettet. Plette sker ofte i boligen opvarmet af kul ovne, der forårsager messing at plette nemt. Derefter, det mister sin glans, og mest må folk forberede sig på en eftermiddag af skrubbe for at gendanne deres messing stykker til deres glødende bedst. Men det behøver ikke at være så svært! Her er hvordan du kan gendanne din messing glans.

Instruktioner

•Kontroller først at se, hvis din messing genstande er lakeret. Den nemmeste måde at fortælle er, hvis stykker har været lakeret er hvis de synes at have vand pletter eller er mørk i nogle områder. Under ingen omstændigheder bør du pudse disse objekter, fordi polske vil kun reagere på lakken, og gøre problemet sværere at håndtere.

•Undgå lidt ad gangen, men mere ofte. Rengøring messing er en af de mindste favorit ting, mange mennesker gør. Men hvis du venter indtil din messing er næsten sort, skal du bruge hårde rensemidler, som ofte vil skade din messing over tid. Tricket er at gøre færre brikker, men gøre dem oftere. Det er interessante, du vil faktisk skære den tid du skal gøre denne akkord, som din messing genstande ikke har haft tid nok til at begynde korrosion.

•Vælg din rengøring løsning omhyggeligt. Kommercielle messing rengøringsmidler som Brasso har været en fast bestanddel i de fleste huse i årtier; men ligesom de fleste rengøringsmidler, Brasso indeholder ammoniak. Hvis du har især detaljerede messing stykker, spiser renere til sidst gennem elementet. Stedet for at bruge dem, eller bruge større penge på rengøringsassistenter, at neutralisere ammoniak, lave dine egne blandet ved hjælp af en overdænge spiseskefuld salt i en halv kop eddike. Salt's slid vil hjælpe dig rense væk nogle snavs, mens eddike vil befri din messing af mindre bebyggede plette.

•Wash messing objekt i varmt, sæbevand vand (uanset sæbe du bruger). Hvis du ser lys grønne pletter, er de formentlig lavet af polsk tidligere anvendt men ikke fjernet. Tørre objektet og derefter anvende en lille mængde af polsk. Tillad messing stykke at tørre, derefter aftørre polske og rewash varen. Hvis du bemærker, at plette forbliver, genanvende polske i disse område, og lad derefter tørre. Fjerne når du er færdig.

•Nogle stykker er alt for besværlige at håndtere nemt. Tænke sprede aviser i køkkenet eller tager varen uden for. Hvis du opholder dig inde, åbne døre eller Vinduer. En kemisk reaktion vil forekomme som du rense din messing. Derfor bør du begrænse din eksponering for røg.

Tips & advarsler

  • Andre stykker af messing, ligesom dørhåndtag, er anbragt og rengøres i sted. Overveje maskering malede områder med tape og bruge Q-Tips til at nå frem til detaljerede, hård-til-get-to områder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com