Hvor hen til genindføre træ kunst rammer

November 10

Hvor hen til genindføre træ kunst rammer

Restaureret træ kunst rammer er en meget efterspurgt efter interiør designelement i dag 's moderne hjem. Hvad du måske ikke ved er, hvor let det er at lære hvor hen til genindføre træ kunst rammer. Ikke kun smukke, en restaureret træ kunst ramme tilføjer raffinement til ethvert rum, et kig mange mennesker ønsker i Boligindretning i deres eget hjem. Lære hvor hen til genindføre træ kunst rammer og du kan få det udseende, du ønsker ved at gøre dette nemt projekt selv.

Instruktioner

•Rub ståluld let langs din billedramme til at udjævne eventuelle ru pletter eller kanter. Tryk uld i krøllet kanterne hvor to rammen skinner mødes. Hvert hjørne har en fælles, der skal rengøres lige så som det højeste overflade af rammen. Jævnt rene hver ramme jernbane indtil gamle belægninger er fjernet helt eller delvist.

•Peg en finger ind i en ren klud og dyppe kluden i linolie. Gnid olieret kluden med en enkelt finger tip via alle de dybe sprækker og hjørner. Pels ikke rammen hele træ kunst med olie. Brug olien for at nå ind i revner, sprækker og prydplanter træværk.

• Rengør og tør tørre hele rammen foran og bagpå, ved hjælp af en tør, ren klud, før genoprette de resterende træoverflader. Nu er det tid til at fjerne alle støv fra rammen, foran og tilbage.

•Moisten en ren klud med pasta voks. Gnide en fugtig klud på træ overflader af rammen. Efterlade en lys frakke af voks. Lad voks sidde i tre minutter. Mens du venter kan du gøre en anden ramme eller lukke toppen af linolie at holde det fordamper. Altid arbejde i et rent område at forebygge skader rammer du gendanner.

•Aftør nogen overskydende voks ud med en ren, tør klud. Tørre forsiden og bagsiden af rammen. Komme ind i revner og hjørner og fisk ud clumpy aflejringer af voks, der kan være efterladt. Polsk træ kunst rammen til den ønskede glans at fuldføre restaurering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com