Hvor hen til genindføre Vinyl Sofa

February 26

Hvor hen til genindføre Vinyl Sofa

Vinyl sofaer have udseende af læder, men uden den høje pris. Vintage stykker dato tilbage til i 1960 ' erne og tidligere, og de fleste viser nogle tegn på slid og ælde. Vinyl er ikke så stærk som læder og din brik kan have nogle ridser eller endda huller, som vinyl langsomt River fra hinanden. Genoprette vinyl sofa kan du reparere disse huller, skjule ridser og bringe tilbage den oprindelige lysstyrke og glans i vinyl. Rensning af vinyl fjerner enhver støv eller snavs, der kan ændre farven på sofaen.

Instruktioner

•Aftør sofa ud med en mikrofiberklud, som absorberer støv og snavs fra couch's overflade. Squeeze et par dråber af opvaskesæbe i en stor skål og tilsæt vand nok varmt, indtil du har en tyk, sudsy blanding.

•DIP frotté håndklæde i løsning og ring ud den overskydende væske. Gnid håndklæde over alle områder af sofaen, at fjerne nogen fanget snavs og løfte fra pletter. Tørre sofaen med flere håndklæder, aftørring af sæbe og vand efterladt.

•Rub destilleret hvid eddike på enhver resterende pletter. Forsigtigt arbejde tandbørsten omkring pletten, ved hjælp af presset og børster til løft af pletten. Gnid et fugtigt håndklæde over sofaen, fjerne eddike og aftørring pletten.

•Mix flydende reparation fra vinyl reparationssæt. Påfør blandingen til RIP'er eller tårer i vinyl. Lægge strukturpapir fra kit på toppen af den klæbende blanding og forsigtigt køre et strygejern over papir, ved hjælp af den laveste indstilling. Anvende varme i mindst 30 sekunder og forsigtigt skræl væk papiret.

•Applicer blanding fra kit til nogen ridser på vinyl sofa. Dække blanding med transfer papir og anvende mere varme i 30 sekunder. Lad papir og lim blandingen køle og forsigtigt skræl væk papiret. Blandingen dækker ridser, hvilket gør dem blande ind i de omkringliggende vinyl.

Tips & advarsler

  • Afhængigt af det kit, du bruger, kan det omfatte et værktøj du gnider mod papiret i stedet for at bruge din jern.
  • Vælge en vinyl reparation kit, der matcher farven på din sofa, som kits kommer i forskellige farver.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com