Hvor hen til genoprette værktøj batterier

October 3

Hvor hen til genoprette værktøj batterier

Batteripakker bruges til magten akkuværktøj gøre DIY opgaver enklere og sikrere end trådede værktøjer. Men når dit batteri holder går døde efter lidt brug, kan prisen på en udskiftning ofte overstiger en tredjedel af prisen på en ny Akku værktøj. Hvis du har et værktøj batteri pack, der indeholder nikkel cadmium (NiCd) eller nikkel-metalhydrid (NiMH) celler, er det sandsynligt, du kan gendanne din værktøj batteri pack, som vil spare penge.

Instruktioner

•Kontrollér etiketten på dit værktøj akkumulator emballere at finde antallet af celler, det indeholder. Hvis det indeholder NiCad eller NiMH celler, skal du fuldføre disse trin. Hvis batteriet indeholder lithium-baserede celler (Li-ion eller LiPo), er det bedst at få det tjekket ud af en batteri butik, fordi packs er mere komplekse og kræver specialviden.

•Oplad batteriet værktøj pack så meget som muligt, selvom det ikke vare længe når opladet.

•Sæt akkumulator emballere i elværktøjet.

Uddelingen din magt værktøj i en skruestik. Du skal lade det fungere kontinuerligt at genoprette batteri, så du ikke ønsker at holde det i hånden i denne periode.

•Drej på motorsaven efter at det er sikret i skruestik. Sæt den på sit laveste overførselshastighed, hvis det er variabel hastighed. Jo langsommere værktøjet fungerer, jo bedre inddrivelse vil være. Lad det løbe indtil elværktøjet stopper opererer. Holde øje med motorsaven i løbet af denne tid, i tilfælde af at det løsner i skruestik.

•Drej off motorsaven når det stopper opererer og lad afkøle helt. Batteri og værktøj er tilbøjelige til at være ganske varmt. Forvente, at tage en halv time eller mere at køle. I løbet af denne tid genvinder batteriet nogle energi. Selv om værktøjet stoppet opererer, er ikke batteriet fuldt afladet.

•Kontrollér at sikre motorsaven er sikker i skruestik. Tænd for elværktøjet som før. Du finder det begynder at operere igen langsomt. Lad det køre---det vil ikke fungere i lang tid denne gang. Slukke den, når den stopper opererer og overlade det til 10 minutter.

•Drej på el-værktøj til at kontrollere, om batteriet har nogen effekt. Hvis det starter, lad det løbe indtil den stopper og derefter Gentag indtil det ikke fungere. Batteriet er helt afladet når elværktøjet ikke fungere efter hvile for en kort stund.

•Tag elværktøj fra enhed når det er cool. Sætte batteriet på opladning og være parat til at vente en time eller mere. Afladning af batteriet fuldt ud har opdelt krystaller i de celler, der kan genoprette din tool batteri. Det kan nu bevare betydeligt mere energi og sidst en lignende mængde tid som når du først købte den.

•Fjern batteriet fra opladeren og erstatte det i dit el-værktøj. Brug det som normal, men prøv at vente, indtil batteriet er næsten dødt før genopladning det i fremtiden.

Tips & advarsler

  • Genopladning NiCad eller NiMH batterier, før de er afladet øger størrelsen af krystaller i cellerne og betyder den har mindre evne til at holde på en opladning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com