Hvor hen til identificere hvad ukrudt tager Over min værftet

March 27

Hvor hen til identificere hvad ukrudt tager Over min værftet

Et smukt anlagte værftet med absolut ingen ukrudt og græs, der er så frodig, at du rent faktisk nyder at gå på det i din bare fødder. Hvis dette beskriver din drøm græsplæne, er en af de første skridt til at nå denne drøm at slippe af med disse irriterende ukrudt. Hvis din værftet er overrendt af en bestemt ukrudt og du planlægger at bruge et ukrudtsmiddel til at slippe af med det, skal du identificere hvad det ukrudt er første. Heldigvis, efter nogle omhyggelig observation, svaret bør være lige ved hånden.

Instruktioner

•Indstil hvis ukrudtet er græsklædte ukrudt, omkranser ukrudt eller bredbladet ukrudt. Græsklædte ukrudt vokser smalle, bånd-lignende blade og blade form i sæt af to. Siv ukrudt er lig græsklædte ukrudt, men formen blade i sæt af tre. Bemærk at siv ukrudt er undertiden klassificeret som græsklædte ukrudt. Bredbladet ukrudt blomst og er mere som små planter, med brede blade, der forgrene sig fra stilken.

•Undersøg den græsklædte og omkranser ukrudt som de vokser. Tage til efterretning af frøene og deres egenskaber, såsom farve og tekstur. Bemærk hvordan høj og bred de vokser så godt.

•Undersøg blade på bredbladet ukrudt. Bemærk, hvis de er fligede, Behårede, hjerte-formede, fjer-lignende, tandede eller kødfulde, at nævne nogle få. Bemærk også, deres vækstmønster. De kan spredes, danner rosetter eller have krans blade, f.eks.

•Dig op en ukrudtsplante, herunder rødderne. Tag til efterretning, hvis det har trævlede rødder, jordstængler, blomsterløg, rodknolde eller stolons.

•Tag billeder af ukrudt som reference. Omfatte billeder af rødderne, planter, blomster eller frø og blade.

•Brug dine noter og billeder og besøg en online database, såsom en fra en nærliggende Universitet hjemmeside eller county udvidelse sted. Mange af disse websteder har billeder du kan klikke sig igennem, mens andre spørge spørgsmål at du hjælpe med at indsnævre din søgning.

•Match online billedet eller beskrivelsen til dine billeder og noter til en endelig konklusion om weed's identitet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com