Hvor hen til identificere stilen af spisebord

September 11

Udsmykning dit hjem kan være en frydefuld aktivitet, der gør det muligt at udtrykke din egen personlige stil. Du kan vælge at helt dekorere hvert værelse individuelt eller du kan vælge en overordnet særlig udsmykning stil. Forskellige udsmykning stilarter såsom Colonial eller victorianske har skelne udseende og materialer, der er forbundet med dem. Hvis du har brug at identificere typografien i et spisebord til dit hjem, kan du gøre det med nogle observation.

Instruktioner

•Undersøg det træ, der anvendes i tabellen. Colonial tabeller er som regel lavet af sort valnød, aske, hickory, ahorn eller mahogni. Victorianske borde ofte er lavet af ahorn, palisander eller eg og tendens til at være tungere. Skandinaviske tabeller kan være lavet af en af disse så godt, men også nogle gange bruge elm og teak; Dette er ikke typisk for mange andre stilarter.

•Sørg for fødderne af tabellen. Koloniale møbler kan have en "drake", som er en simpel animalske pote hugget ind i træet. Victorianske tabeller kan bruge noget lignende, selv om det er mere almindeligt for victorianske tabeller at have foden hugget ind i en klo, der gribende en bold. Victorianske designs kan også holde mund som en fortsættelse af benet, som gør skandinaviske tabeller.

•Undersøg nogen hardware på bordet. Colonial tabeller udnytter ofte messing, læder og jern. Victorianske møbler undertiden bruge glas bordplader. Skandinaviske tabeller bruge ikke generelt ekstra hardware indstillinger uden for træ.

•Look på tabellens finish. Colonial tabeller udnytter typisk voks, maling eller olie lak som er færdig. Victoriansk stil funktioner olie lak næsten udelukkende. Skandinaviske tabeller også bruge pletten sammen med voks eller olie lak.

•Tjek for udsmykning eller udskæring. Carving eller stenciling er fælles med koloniale tabeller. Victorianske tabeller udnytte skæring eller skår design i træ. Skandinavisk design foretrækker klart finish at vise træets årer.

Tips & advarsler

  • Hvis du er usikker på om oprindelsen af en bestemt tabel, bede en møbelhandler hjælp til at identificere sin stil og oprindelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com