Hvor hen til indkøbe Pegboard

January 31

Pegboards er flade brædder krydret med små huller. Fastgjort til væggen, er de nyttige til opbevaring og organisering værktøjer, køkkenredskaber og andre varer. Traditionelt pegboards er fremstillet af træ, men metal pegboards er nu fælles. Metal pegboards har nogle fordele i forhold til træplader, især når det kommer til at fjerne kroge, som kan skade træplader når trukket ud.

Farver og tilbehør

Pegboards kommer i mange forskellige størrelser og farver, herunder hvid, sort, grå og rød. Standardmetode til hængende elementer er at indsætte en metal krog i et hul i pegboard, men mange andre stilarter af hængende tilbehør er tilgængelige. Disse omfatter hylder, stativer, kurve, krukker, magazine indehavere og guitar bøjler.

Hvor hen til indkøbe

Du har to muligheder for at købe en ny pegboard.

Eventuelle lokale isenkræmmere bør gennemføre pegboard. Flere kæde detailhandlere gennemføre pegboard, herunder Ace Hardware, Lowe's, Sears og hæfteklammer. Home Depot sælger en lamel bord, der svarer til pegboard, bortset fra det har horisontale slots snarere end huller.

Et websted kaldet væg kontrol sælger flere farver af metal pegboards for $45 for to paneler (16 inches af 32 inches). Diamond Life Gear sælger brugerdefineret størrelse metal pegboards for $3,49 per kvadratfod. Du kan købe pegboard online gennem Wal-Mart og få det leveret til den nærmeste butik. Følgende hjemmesider også sælge pegboard og pegboard tilbehør: bil fyr Garage, Amazon, Hookstore, Overstock og Alibaba.

Hvis du vil have billige pegboard, bør du kunne finde det bruges på garage salg, salg af ejendom og auktioner.

Hængende Pegboard

Du kan finde instruktioner på hængende pegboards og bruge dem til at organisere emner på webstederne af Popular Mechanics og DIY-netværket.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com