Hvor hen til indskrive den afrimning Timer på en Side ved Side Kenmore

November 13

Kenmore køleskab 's optøning timer sikrer, at enhver fugt, der kommer i kontakt med enhedens fordamperfladen, som løber under nul temperaturer, ikke fryse. Timeren kompressoren på tænder og slukker, sikre at den korrekte mængde af varm luft når fordamperfladen og forhindrer frysning. Det er muligt at kontrollere din Kenmore side om side's optøning timer for at sikre dens ikke brudt før leje en professionel.

Instruktioner

•Tag Kenmore køleskabet at sikre ingen elektrisk chok opstår under den diagnostiske proces.

•Locate afrimning timeren på din Kenmore køleskab. For fleste modeller, er enheden fundet i fryseren side bag under den plade, der dækker lys. Pladen er enten holdes på plads af skruer, som skal være løsnes med den rigtige skruetrækker, eller af metal eller plast klip. Presse klip med en stump genstand, såsom en smør kniv, inden du trækker off panelet.

•Locate-timer og timer motor wire, som vil blive markeret på afrimning timeren. Frakoble begge disse ledninger fra afrimning timeren. Slå et ohmmeter til den laveste indstilling, skala og klip enten af sonder til timer nub.

•Drej på ohmmeter, og vent mindst 10 sekunder. Hvis ingen modstand er Læs, og måleren ikke flytte fra nul, fungerer afrimning timeren korrekt. Hvis ohmmeter's dial begynder at hoppe, afrimning timeren er defekt og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Kigge efter bogstavet "C" eller "3"-nummer, når du tjekker din afrimning timer. Dette er en anden fælles mærkning til at betegne hvor man kan teste boksen med ohmmeter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com