Hvor hen til indskrive den karrusel bakke Motor i en mikrobølgeovn

January 18

Karrusel eller pladespiller inde i en mikrobølgeovn er ansvarlig for roterende din mad. En beskadiget karrusel motor kan forårsage karrusel at stoppe arbejde, hvilket resulterer i dårlig fødevaresikkerhed og-kvalitet. Indskrivning karrusel motoren kræver fjernelse af mikrobølgeovn bunddækslet. Når låget er fjernet, har du fri adgang til motoren. Alt, hvad du skal gøre jobbet er en skruetrækker.

Instruktioner

•Tag strømmen fra din mikroovn. Træk mikroovn ud, hvis det er ved siden af en væg eller inde i et skab.

•Åbn mikrobølgeovnen døren og fjern karrusel sammen med karrusellen dreje apparatet. Apparaturet typisk elevatorer op med en blid slæbebåd.

•Drej mikrobølgeovnen over at udsætte den cover, der beskytter karrusel motoren. Fjern de fastholde skruer og løft dækslet til at se karrusel motoren. To skruer typisk holde motoren på plads.

•Tag skruer til at fjerne motoren fra mikrobølgeovnen. To ledninger stadig oprette forbindelse til motoren. At tjekke for fysisk skade på motoren, forlader ledningerne forbundet og inspicere motoren. Typisk, den eneste form for fysiske skader du vil støde på er en bøjet ben og der normalt opstår kun, hvis mikrobølgeovnen blev dårligt håndteret eller faldet.

•Forbered motor for en kontinuitet test ved at afbryde ledningerne. Tænd multimeter og Indstil læsning til de laveste ohm modstand. Tryk de multimeter sonder til metal tænderne på karrusel motor. Hvis multimeter læser "0", derefter har motoren kontinuitet. Hvis multimeter ikke læse "0", derefter motoren har ikke kontinuitet og du skal udskifte den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com