Hvor hen til indskrive nemlig en siver ventil i en KitchenAid ismaskine

May 11

KitchenAid køleskab udstyret med en ismaskine skal blive hooked op til en vandforsyning gennem en slange tilsluttet på bagsiden af apparatet. Slangen lægger en vandventil bag køleskab dækplade. Ventilen er også forbundet til et elektronisk magnetventil, der sender signaler til at åbne og lukke ventilen, når ice maker har brug for vand til at producere mere is. Hvis du bemærker vand puddling rundt i bunden af KitchenAid, prøv ventil forbindelser at se Hvis vandet siver på dette kryds.

Instruktioner

•Tag netledningen KitchenAid og dias køleskabet frem fra væggen.

•Tag ud bolte i adgangspanelet bagpå nederst i KitchenAid. Vand slange knytnæve gennem dette panel i apparatet.

•Træk off panel og skub det tilbage på slangen. Kontroller forbindelsen hvor slangen skruer i vandet ventil umiddelbart bag adgangspanelet hen til lokalisere kilden til enhver siver vand omkring ventilen.

•Stram kobber eller nylon møtrik med uret på enden af slangen hvor det forbinder til ventilen inde KitchenAid, ved hjælp af en skruenøgle. Hvis vandet siver fra forbindelsen, stopper stramning møtrikken typisk problemet. Udsivende vand i sømmene på ventilen, selv er et tegn på, at ventilen er slidt og skal udskiftes. Vand ventiler til KitchenAid kan ikke repareres, kun erstattet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com