Hvor hen til krog oppe en Circuit Breaker Box

December 12

Hvor hen til krog oppe en Circuit Breaker Box

Circuit breaker box, også kendt som en elektrisk panel, leverer dit hjem med magt og forvaltes af en vigtigste breaker plus separat breakers for hvert rum i dit hjem. Der er også særlige breakers, der kontrol elektriciteten, der leveres til visse apparater såsom vandvarmere, tørretumblere og ovne. Du kan wire circuit breaker box nemt med de rigtige værktøjer og instruktioner.

Instruktioner

•Skub ud banke huller med skruetrækkeren. Disse knock out huller er identificeret ved runde indentions og skubbes let med en flathead skruetrækker. Installere wire kasse stik eller øskner, i hver åben knockout hul. Wire-stik let skub ind i hver af hullerne og klikke på plads.

•Align circuit breaker box med forsiden af mur stud. Indsætter pre-cut skruehullerne hvert træ skrue og bore i sted at sikre breaker box til væggen.

•Sæt levering wiren gennem top knockout hul. Levering er den største tilgængelige wire. Indsæt de resterende ledninger i knockout huller. Der er ingen specifikke hul til hver ledning. Når hjemmet var wired, var ledningerne forud mærket ifølge hvilke lys, stikkontakt eller apparatet de opererer. Breakers er forud mærket ifølge amp.

•Strip off de ærmer, der omgiver hver ledning, ved hjælp af en hobbykniv. Dette vil udsætte indvendigt ledninger inden hvert ærme. Strip off en 1/2-inch af plast belægning, der dækker de to sorte ledninger ligger inden for forsyning wire. Brug wire strippere til at fjerne en 1/2-inch af Plastbeklædningen fra de resterende ledninger.

•Installer de to sorte ledninger på levering wire ind i breaker mærket "Main." Stram skruerne for at holde ledningerne på plads. Tilslut den nøgne kobbertråd til de neutrale barer placeret på hver side af boksen circuit breaker.

•Installer resterende ledningerne i hver circuit breaker, baseret på kræves ampere. Hvert sæt indeholder en hvid, sort og nøgne wire. De sorte og hvide ledninger vil være skruet ind hver breaker. Den nøgne ledning vil køre til den neutrale bar. Label hver breaker. Wire pr amp krav er som følger: lys kræver kontrolkabler, forretninger kræver 20 amp, tørretumblere og vandvarmere kræver 30 ampere og klimaanlæg og brændeovne kræver 50 ampere. Stram skruerne.

•Fjern knockout huller i dækpladen, ved hjælp af en skruetrækker. Juster dækplade med circuit breaker box og stramme hver forudinstalleret skrue. Boksen circuit breaker er nu installeret. Flip "Main" breaker til positionen on og derefter vende resten af breakers på så godt. Dit hjem skal nu have elektrisk strøm.

Tips & advarsler

  • Kontroller alle afbrydere er i positionen "Off" under ledninger processen.
  • Vær forsigtig, når ved hjælp af elværktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com