Hvor hen til krog oppe en elektrisk kredsløb pumpe til din ovn

October 13

Hvor hen til krog oppe en elektrisk kredsløb pumpe til din ovn

Elektrisk cirkulationspumpe pumper installeret sammen med du hjem varmesystem kan øge sin energieffektivitet, sammen med din varmt vand varmesystem. Elektrisk cirkulationspumpe pumper er normalt installeret som en del af en kedel system og bruges i boliger hvor varmt vandsystem opvarmes af hjemmets varmekilde.

Forberedelse

Før du installerer en elektrisk kredsløb pumpe med dit hjem er varme system, først sikre at du kan gøre det ved at finde en pumpe kompatibel med dit hjems kedel. Forsøg ikke at bruge en pumpe med en kapacitet større eller mindre end den typiske flowkapacitet af dit hjem VVS-system. For meget tryk i rørene kunne skabe en pibe brast, mens alt for lidt vil blot vise sig for at være spild af tid. Du skal også en klar strømkilde nær din kedel og nem adgang til din VVS. Luk din elektricitet og lukke jeres vand hoved før fortsatte med at installere en cirkulationspumpe pumpe.

Installation

Installation af cirkulationspumpe pumpen vil involvere at skære i de eksisterende VVS-linjer og lodning af pumpens indtag og udstrømning rør ind i hjemmet eksisterende VVS-forsyning. Selv om der er konkurrerende opfattelser af, præcis hvor du skal installere cirkulationspumpe pumpe, bemærker Inspectapedia, at disse pumper kan installeres på enten tilbage eller udbudssiden af kedlen. At vælge en over den anden påvirker ikke nødvendigvis ydelse af pumpen. Når VVS er blevet integreret med pumpens cirkulation system, kan du derefter forbinde magt og omdrejning igen oven på vandet og elektricitet.

Yderligere overvejelser

For at undgå problemer med din elektriske kredsløb, kan du også ønsker at overveje at installere en afkalker til at arbejde sammen med dit system. Dette vil bidrage til at fjerne mineralforekomster i det vand, som kan, over tid, tilstoppe cirkulationspumpe pumpen, selv, samt VVS i hele hjemmet. Også, skylle dine rør med koldt vand efter i første omgang installere din cirkulationspumpe pumpe. Dette vil bidrage til at fjerne alle metal fragmenter eller andet snavs i vandet, der er tilovers fra installation oparbejde. Det er også en god ide at installere en sikkerhedsventil for at fjerne trykket i din VVS-system, hvis det er nødvendigt.

Nødberedskab

Beredskab bør indgå som en del af din plan for installationsprocessen. Fordi cirkulationspumpe virker på elektrisk strøm, skal du have en back-up kilde til elektrisk strøm til at holde dit vand varme og ordentligt cirkulerer i hele hjemmet i tilfælde af en strømafbrydelse. Installere en backup generator til dette formål er en smart idé.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com