Hvor hen til krog oppe en fotocelle

October 10

Hvor hen til krog oppe en fotocelle

En fotocelle switch sparer du penge på din elregning ved at dreje lys og slukker baseret på mængden af lys der rammer sensoren af cellen. Den lysfølsomme celle placeret inde i parameteren skal korrekt kabling og monteret på en placering, der giver mulighed for direkte sollys til at nå sensoren. Forbinde ledninger forkert eller installation af parameteren fotocelle i et skyggefuldt sted vil forårsage switch til at starte på forkerte tidspunkter, således øge længden af tid lyset løber og koste dig flere penge.

Instruktioner

•Drej off breaker leverer strøm til lys modtager fotocelle. Fjerne dækpladen fra den lampen ved at dreje monteringsskruer mod uret med den korrekte type skruetrækker fra en skruetrækker sæt. Afbryder ledning nødder fra de hvide (neutrale) og sort (varme) ledninger placeret inde samledåsen holding i lampen.

•Measure diameter af fotocelle gevind afsnit ved at trække et målebånd på tværs i slutningen af trådene. Sikre et borehoved i en boremaskine motor. Bore et hul gennem lampen dækplade hvor det vil sidde i direkte sollys.

•Tag castle møtrik fra bagsiden af en fotocelle. Skub gevind sektion af fotocelle via det borede hul, indtil kroppen af en fotocelle sidder stramt til ydersiden af dækpladen. Tråd castle møtrikken på afsnittet gevind i cellen for at låse den i position.

•Tag 1/2 tommer af isolering fra sort, røde og hvide ledninger fremspringende fra bagsiden af fotocelle med en kombination wire cutter/stripper.

•Twist den hvide ledning af fotocelle til den hvide ledning af huset elektriske system. Twist sort og røde fotocelle ledninger til den sorte ledning af husets elektriske system. Sikre de to forbindelser ved at dreje en wire møtrik over hver sæt af snoede ledninger. Gentag processen for den grøn (jorden) ledning, hvis din fotocelle kræver jordforbindelse.

•Installer dækplade til samledåsen. Tænde breaker til at levere strøm til den installerede lys.

Tips & advarsler

  • Teste det elektriske kredsløb med en spænding tester før arbejde på elektriske ledninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com