Hvor hen til krog oppe en GE Digital Timer for en vandvarmeren

August 6

Ifølge det amerikanske Department of Energy går 14 til 25 procent af din elregning mod varme vand. At slukke din elektrisk vandvarmer, når du er væk fra hjemmet eller om natten, mens du sover kan skære disse omkostninger uden gene du. En GE digital timer vil tillade dig at indstille de ønskede vandvarmer til at komme til og fra tidspunkter, og du kan installere timeren selv.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til din vandvarmer. Dobbelt-tjekke med en volt meter for at sikre ingen magt kommer til vandvarmeren at undgå elektriske stød.

•Tag ledningen kommer ud af toppen af vandvarmeren. Feed denne ledning gennem bunden af den din digital timer metalkasse. Slut de farvede ledninger til de tilsvarende farvede ledninger i timer, fodring enderne af ledningerne i wire nødder allerede er knyttet til tidtager.

•Tilslut elektrisk ledning til toppen af din vandvarmeren, hvor wiren du lige har fjernet var tilsluttet. Brug den samme type og størrelse af wire som var tidligere knyttet til vandvarmeren. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra den ene ende af wiren og adskille de jorden, neutral og varme ledninger. Knytte disse forbindelser på toppen af din vandvarmeren, ved hjælp af wire nødder.

•Når anden enden af denne ledning ind i åbningen på toppen af din vand opvarmningsanlægget tidtager boks. Strip 1/2 tommer af isolering fra slutningen af wiren og Sæt enden af den grønne ledning i wire møtrik til "jord", der er knyttet til den grønne ledning i timeren. Vedhæfte den neutrale ledning til den hvide ledning fra timeren og den varme ledning fra den sorte ledning fra den tidtager, ved hjælp af wire nødder forsynet med timeren for at sikre.

•Monter boksen timer på væggen ved siden af vandvarmeren. Holde timer boksen på væggen og spore omridset af boksen. Med en gipsvæg så, skåret ud plads til boksen. Indsæt boksen i væggen og fastspænd skruerne i hjørnerne til at udvide finner for at angive boksen i væggen. Indstille timeren i den boks, tucking alle de ledninger og wire nødder trygt i boks bag timeren.

•Drej på breaker at genoprette magt til vandvarmeren. Displayet på din digitale GE timeren skal tænde. Angiv dags dato og klokkeslæt, derefter indstille de ønskede vandvarmer til at komme til og fra ved at trykke på den indstilling, time og minut knapper på timeren tidspunkter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com