Hvor hen til krog oppe en indbygget ovn

December 28

Hvor hen til krog oppe en indbygget ovn

Du har købt en ny gas eller elektrisk indbygget ovn efter endelig går på Pension den antikke, der fulgte med huset. Du har ændret kabinet eller væg åbningen for den perfekte pasform og sat ovnen på plads. Det har godt afstivet og støttes på siderne, top og bund, og du er sikker på det har firkant og jævnet med jorden. Det sidste skridt før tilberedning det første måltid er at forbinde det til magten eller gas. Dermed vil kræve 30 minutter til en time og et par husholdning værktøjer. Følg denne vejledning til at tilslutte en indbygget gas eller El-ovn.

Instruktioner

Hvor hen til krog oppe en indbygget elektrisk ovn

•Tag magt til den ovn elektriske samledåsen på sikringsboksen eller circuit breaker. Mest elektriske ovne er serviceret af to sikringer eller en dobbelt afbryder.

•Locate samledåse, normalt bagved eller ved siden af ovnen. Fjerne coveret skruer med en skruetrækker og tag dækslet.

•Beregn rute i ovnen fleksible pansrede strømkabel til samledåsen. Brug en skruenøgle til at sikre conduit stik for enden af kablet til samledåsen.

•Locate den røde ledning fra kablet og den røde ledning fra samledåsen. Fratage den sidste 1/2-til 3/4-inch af isolering fra hver ledning og slutte sig til de nøgne ender ved at dreje dem sammen med en wire møtrik. Forbinde de to sorte ledninger på samme måde. Bruge en wire møtrik tilsluttes jordledningen (grønne eller nøgne kobber) og den neutrale ledning (hvid) fra den ovn strømkabel med jorden ledning (hvid eller nøgne kobber) i samledåsen.

•Tuck ledningerne i krydset og erstatte den boks dække. Gendan beføjelse fra effektafbryderen eller fuse box.

Hvor hen til krog oppe en indbygget Gasovn

•Drej gasforsyningen til linjen servicering af ovnen.

•Kontrollér den threading og diametre af gas linje og ovn fjorden fittings. Købe en adapter eller union deltager to, hvis det er nødvendigt. Oftest er er en 3/8-tommer mandlige-mandlige union nødvendig.

•Sno Teflon tape rundt om gevind montering eller union og skru den ind i ovnen indløb. Stram forbindelse med en skruenøgle. Slutte sig til montering eller union til gas linje på samme måde.

Gendanne gasforsyningen. Kontroller forbindelser for utætheder ved dryp en fortyndet opløsning af sæbe og vand på dem. Hvis bobler vises rundt fittings, Luk for gassen og stramme forbindelserne, derefter tænde gassen igen og tjekke igen.

•Plug i ovnen tilbehør magt ledning til en jordforbundet stikkontakt. Lys pilot flammen og justere gas regulator ventil efter ovnen producentens instruktioner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com