Hvor hen til krog oppe en opvaskemaskine til en renovationsafgifter

March 29

En af de endelige skridt til at installere en ny opvaskemaskine er hen til krog oppe drain slangen til skrald bortskaffelse. Hvis du udskifter en opvaskemaskine, er en renovationsafgifter klar til de nye drain slangen. Når du installerer en opvaskemaskine for første gang, er at fjerne plastik stikket på siden af garbage bortskaffelse nødvendige. Afhændelser brug et stik inde i havnen afløb, så bortskaffelse kan bruges med eller uden en opvaskemaskine. Opvaskemaskine drain slangen skal normalt være fra gulvet mindst 20 inches for ordentlig dræning.

Instruktioner

•Tryk på ørerne af en kompression klemme sammen med et par tænger, og skub klemmen over ene ende af drain slangen. Skubbe drain slangen ind i stikket på bagsiden af opvaskemaskinen. Nogle opvaskemaskiner bruger en seks tommer stykke slange som et stik. Skubbe drain slangen ind i stikket indtil slange saederne i stikket. Forstå ører af kompression klemme med tang og skub klemmen over drain slangen og stik.

•Når anden enden af drain slangen gennem sidevæg af kabinettet. Skær et hul i sidevæg af kabinettet, hvis der ikke er et hul til drain slangen. Bore hullet med passende størrelse hulsav og boremaskine.

•Find forbinder havnen på siden af renovationsafgifter for opvaskemaskinen drain slangen. Opvaskemaskine port er et mindre hul over det område, hvor vasken afløb forbinder til siden af bortskaffelse. Hvis du installerer en opvaskemaskine for første gang, skal du fjerne plug inde i havnen på skrald bortskaffelse. Stikket er et stykke støbt plast bare inde i havnen.

•Sæt spidsen af en flad-head skruetrækker over toppen af plast stikket. Tryk på skruetrækker håndtag med en hammer til at banke stikket løs. Skub ikke stikket hele vejen igennem. Tag fat i stikket med et par nål næse tænger, og trække stikket ud fra havnen.

•Loop afløbet slange som nødvendigt, således at slutningen vil nå skrald bortskaffelse port og resten af slangen vil være mindst 20 inches væk fra gulvet. Brug kabelbindere til slips sikre slangen. Skub et spændebånd over ende af slangen. Skub enden af drain slangen over skrald bortskaffelse port, og fastgør slangen til havnen med spændebånd. Stram skruen på spændebånd med en Phillips-head skruetrækker.

Tips & advarsler

  • Zip bånd er tilgængelige på isenkræmmere og hjem forbedring Centre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com