Hvor hen til krog oppe en rude enhed i loftet

February 13

Hvor hen til krog oppe en rude enhed i loftet

Et vindue enhed klimaanlægget kan installeres i en kvist, ligesom det kan i en nedenunder værelse, så længe to betingelser er opfyldt. Der skal være et vindue eller en åbning stor nok til at montere enheden og en stikkontakt, der er i stand til at støtte kravene i vinduet enhed. Hvis der er ingen vindue, kan et hul skæres for at rumme den rude enhed. Et vindue enhed er virkningsløse, hvis ikke opbrugt på ydersiden.

Instruktioner

•Fjern de skruer, der holder air conditionere enhed fra kabinettet. Fjerne kabinettet og afsætte enheden.

•Sæt top jernbane på toppen af kabinettet og Juster hullerne i den øverste skinne med hullerne på kabinettet. Indsæt de medfølgende skruer in hullerne og skrue dem ind med en skruetrækker.

•Sæt den højre og venstre harmonika panel barer i de øverste og nederste guard jernbane slots på højre og venstre sider af air conditionere kabinet. Hvis din enhed funktioner panel tilslutning huller på siderne, indsætte de medfølgende harmonika panel skruer ind i kabinettet igennem paneler og skrue dem i, indtil panelerne er sikret på begge sider.

•Åbn vinduet udpegede kvist og måle længden af vindueskarmen og skærf. Skåret strimler af den medfølgende vejr tætning de samme længder som skærf og vindueskarm. Skræl backs fra vejret tætning og tryk dem til karmen og rammen.

•Sæt luften kabinet i vinduet loftsrum, således at bunden jernbane sidder på indersiden af rammen. Træk vinduet ned ind i rillen af den top jernbane at forhindre regeringen i at falde ud af vinduet.

•Laveste en V-støtte beslag ned gennem bagsiden af kabinettet, justere det med monteringshuller i nederste venstre hjørne af enheden, Indsæt de medfølgende skruer gennem indersiden af enheden i V-støtte beslag og skrue dem ind med skruetrækkeren. Skrue de medfølgende bolt ind i ydre loftet væggen gennem punktet for V-støtte beslag. Gentag denne proces for højre side.

•Træk harmonika paneler ud fra hver side, indtil de dækker åbent vindue plads. Indsæt de medfølgende skruer gennem hullerne i panelerne og skrue dem i loftet rude indramme.

•Sæt den medfølgende L beslag på toppen af det åbne vindue, ene side bakkes op mod rammen og andre ansigtet på toppen af det åbne vindue. Screw L beslag til side af rammen. Dette holder nogen fra åbne vinduet udefra.

•Sæt klimaanlægget tilbage ind i kabinettet og erstatte skruerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com