Hvor hen til krog oppe en topolet dobbeltforskudt kontakt

October 25

Hvor hen til krog oppe en topolet dobbeltforskudt kontakt

Elektriske afbrydere, repræsenterer selv om forskellige i deres design og kompleksitet, generelt en måde at afskære strømmen af elektricitet mellem to forskellige dele af et kredsløb. Topolet dobbeltforskudt switches er almindeligt anvendt til fase eller polaritet tilbageførsler og kan anvendes i hjem elektriske applikationer til at sidde mellem to tre-vejs afbrydere, så et lys armatur kan være tændt eller slukket fra forskellige steder i et værelse. Korrekt ledningsføring en topolet dobbeltforskudt switch er ret nemt, forudsat at du har en grundlæggende viden om kredsløb og elektronik.

Instruktioner

•Plan som kredsløb komponenter du vil kontrolleret af dobbelt-pol dobbeltforskudt (SPDT) switch. SPDT skifter kontrol to indgange og to udgange på samme tid. Label hver af de fire ledninger fra din kredsløb, der tilslutning til switch som input eller output for din SPDT.

•Strip enderne af ledningerne så at 1/4 tomme af isolering er fjernet fra ledninger. Hvis ledningerne er allerede udsat, men hvis de er flossede, brug wire strippere til at skære ud de beskadigede dele af ledninger og begynde med nyligt strippet ledninger tilsluttes til SPDT terminaler.

•Strip ledninger fra magten kilde hvis de ikke allerede er strippet. Tilslut ledningerne fra strømkilden til de midterste terminaler af parameteren SPDT. Skrue i ledningerne fra strømkilden til de midterste terminaler på parameteren SPDT. Nogle SPDT switches kan kræve lodning for at vedhæfte ledninger.

•Tilslut ledninger fra den første bane til de øverste terminaler i SPDT skifte. For fase eller polaritet tilbageførsel, parameteren SPDT bør wired i en kryds og tværs Mode, således at polaritet af input ledningerne på oversiden af parameteren er modsatte af polariteten af den nederste side af parameteren. For eksempel, hvis den øverste side er kabelforbundet med input ledninger positive og derefter negative, så bunden output ledninger bør være wired negative og derefter positive.

Tips & advarsler

  • Der er en bred vifte af designs for SPDT afbrydere, hvoraf nogle måske eller måske ikke har en "off" position når parameteren er centreret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com