Hvor hen til lave den elektronisk tænding på en gasgrill

August 5

En gasgrill er en sommertid favorit blandt mange mennesker. En elektronisk tænding er en værdifuld funktion på en gasgrill. Det kan spare tid på at forsøge at tænde grillen med en kamp og er sikrere. Over tid og med brug af elektronisk tænding på grillen kan opnå en tilstand af dysfunktion og skal muligvis repareres. Kan tages nogle straight-forward skridt til at påvirke en reparation før bruge penge på en ny del.

Instruktioner

•Træk ud knappen tænding og batteriet ved hånden.

•Spray WD-40 i batterirummet og brug en vatpind til at rense kontakterne. Erstatte knappen og tændingssensoren.

•Locate tændingen wire og sikre, at det ikke er afskåret eller at røre ved metal. Hvis wiren er afskåret, krænge af en tomme af isolering fra hver ende, ved hjælp af wire strippere. Drej de to ender sammen med en wire møtrik og wrap forbindelse med elektrisk tape. Hvis wiren ikke er afhuggede men rørende metal, flytte wiren.

•Rengør spidsen af den tændsats elektrode med alkohol og en bomuld svaber og sikre elektroden er ikke mere end 1/4 tommer fra port åbningen af brænderen. Hvis ingen af disse retsmidler giver resultater, skal du kontakte producenten af grill og bestille en ny elektronisk tænding.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com