Hvor hen til lave lækker is Maker i GE profil køleskab

August 29

General Electric er kendt for fremstilling og distribution af en lang række apparater og de har flere køleskab modeller for forbrugerne at vælge imellem. Mens General Electric har et godt ry for apparatet kvalitet, er metoder til reparation ligner dem til andre køleskabe, fordi alle opererer på de samme grundlæggende principper. Hvis din GE profil køleskab har en utæt ice maker, fejlfinde og reparere det umiddelbart før den utæt vand skader dit gulv.

Instruktioner

•Tag køleskabet og fryseren er tom. Fjerne isen fra ice maker så godt. Dette giver dig nemmere adgang til ismaskinen og giver også mulighed for ice maker til at tø. Det kan utæt på grund af overdreven is låse systemet op, og problemet kan løses, når isen er væk.

•Fyld en kalkun baster med varmt vand og 1 spiseskefuld af baking soda. Bruge baster for at hælde opløsningen i afrimning afløbet i fryseren. Dette hjælper med at klare afløbet, og GE anbefaler det som et middel til at forhindre eller stoppe siver ud fra fryseren og ismaskine.

•Plug fryseren igen og skru ned termostat på ismaskinen. Se om justering termostat i fryseren påvirker udførelsen af ismaskinen. Hvis det ikke virker, kan termostaten, selv skal udskiftes. Afmonterer køleskabet igen.

•Undersøg ismaskinen og isen bin for at se efter revner i plast. Undersøg slanger samt at kigge efter pauser eller korrosion. Is bin er beskadiget, har det brug for udskiftning. Ligeledes, installere nye slanger, hvis de nuværende dem forårsager den utætte.

•Træk off forpladen på fryseanlæg termostat. Skru det fra sin bolig med en skruetrækker og løsne ledninger fra bagsiden. Hvis termostaten ikke er at holde fryseren korrekt cool, kan den smeltende is føre til lækage. Udskifte termostaten korrigerer dette problem.

•Sæt en erstatning termostat til ledninger og skrue den tilbage på plads. Erstatte frontpladen. Tilslutte køleskabet tilbage i og lad ice maker køre til at kontrollere den utætte er stoppet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com