Hvor hen til lave Rust på køleskab

April 15

Hvor hen til lave Rust på køleskab

HouseTask.com beskriver rust som "en form for korrosion, der angriber jernholdige metaller som stål og jern, når de er udsat for en blanding af vand, ilt og kuldioxid." Rust kan angribe selv den reneste af køleskabe. Når rust vises, kan det spredes hurtigt. At fjerne rust hurtigst muligt er meget vigtigt, da rust langtidseksponering kan mar udseende og svække dit køleskab, tvinger dig til at købe en erstatning.

Instruktioner

At fjerne Rust på køleskab

•Rengør berørt overfladen af køleskabet ved at tørre den med en fugtig klud og nogle opvaskesæbe. Tør fast for at sørge for der er ingen mad partikler tilbage på overfladen og at få slippe af med overskydende snavs og snavs.

•Mix 1/2 tsk salt med 1 tbsp. citronsaft. Dette vil danne en vandig pasta. Gnid pasta på den rustne område. Lad blandingen sidde på rust i et par timer og derefter rense det ud med en fugtig klud.

•Mix eddike med vand i en lille kop eller anden beholder. Du kan gøre denne blanding stærkere ved at tilføje mere eddike end vand, eller svagere ved at tilføje mere vand. Påfør blandingen til de rustne områder i køleskabet og krat med den ru side af en parabol svamp. Lad blandingen hvile i en time og derefter tørre det af med en fugtig klud.

•Anvend en rust remover fra en producent. Hvis naturlige produkter ikke har sluppet af rust, kan du prøve at købe en rust-opløse produkt. Disse er tilgængelige på hardware eller hjem forbedring butikker. Simpelthen anvende produktet på den rustne område, og lad det sidde. Når rust er borte, tørre ned dit køleskab med en fugtig klud.

•Sand området fri for rust, tørres af med en klud, og ved hjælp af pensel, anvende en frakke af anti-rust primer købes fra en hardware butik. Anvende en frakke af matchende (hvis muligt) maling. Dette vil bidrage til at forhindre rust fra igen.

Tips & advarsler

  • Sand, prime, og male de rust fri-områder inden for en dag eller to, som rust kan igen meget hurtigt.
  • Ren ofte for at forhindre bygge op af stoffer (især sure dem), der spiser i overflade finish.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com