Hvor hen til lave sofaer, der er blevet brudt

January 17

Selv de bedste sofaen kan bryde over tid, især med hyppig brug. En sofa dybest set består af en træramme med metal fjedre, polstring og puder på toppen. Polstring og springs tilbyder støtte til nogen vægt placeret på toppen af sofaen, mens rammen giver ekstra støtte og skaber design eller formen på sofaen. Fastsættelse af et brækket sofaen typisk indebærer at få adgang til rammen.

Instruktioner

•Locate kilde af skaden, eller hvor sofaen er brudt. Opstille jeres hænder over armene af sofaen og langs ryggen, rystende rammen og følelse for nogen løse forbindelser. Sofaen bør wobble lidt, når du finder pausen.

•Fjern alle puder fra sofaen og undersøge det stof, der dækker det beskadigede sted. Hvis stoffet funktioner sømme, forsigtigt køre en hobbykniv på tværs af en søm, popping tråde løs. Hvis sofaen bruger polstring hæfteklammer, slide spidsen af et par tænger under hver korte og forsigtigt pop det løs fra stoffet. Skræl stoffet væk, indtil du har adgang til rammen. Du skal måske trække ud udstopning eller polstring.

•Undersøg rammen omhyggeligt. Rammen udgør støtte til sofaen og består af individuelle træ planker og stykker forbundet med skruer. Finde de ødelagte eller beskadigede plank inden i rammen. Skru de skruer, der holder den brudte brik på plads. Afsætte de to dele af den ødelagte stykke sammen, lægge dem sammen, og måle bredden, højden og længden af stykket. Købe en ny træ planke i samme størrelse.

•Sæt den nye træ planke i nøjagtig samme sted hvor gamle stykke var. Skru to-tommer træ skruer gennem den nye planke og ind i rammen, vedhæftes sofaen ramme i træ. Knytte to træskruer gennem både slutter af træ, og hvor det rører rammen.

•Dæk det reparerede område med den oprindelige udstopning eller polstring, hvis du har fjernet det. Træk stoffet tilbage over sofaen og skubbe den med hænderne, holder stoffet på plads. Hæft stof at ramme med en korte pistol, som holder stoffet fra at trække væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com