Hvor hen til lave temperatur problemer på Westinghouse køleskab

March 24

Westinghouse er en virksomhed, der fremstiller en bred vifte af køkkenapparater, herunder køleskabe. Køleskabe er afhængige af en række komponenter for at operere og regulere temperaturen. Temperatur problemer i din Westinghouse køleskab kan forårsage din mad til at forkæle og endda kan forhindre dig i at bruge enheden på alle. Hvis du bemærker temperaturen problemer med din Westinghouse køleskab, er der flere ting du kan tjekke som du kigge efter kilden til problemet.

Instruktioner

•Åbn dit køleskab, og Find temperatur tilpasning dial. Dette er ofte placeret på bagsiden af enheden.

•Drej temperatur tilpasning ringe til den ideelle temperatur. Mange temperatur problemer er resultatet af skiven er sat til for høj en temperatur. Hvis du tror, at termostaten ikke virker på alle, derefter gå videre til næste trin.

•Tag køleskabet, og Fjern dækslet termostat til at udsætte det indre ledninger af termostaten.

•Drej på din multimeter, og sæt drejeknappen til at læse "ohm."

•Touch hver af to multimeter fører til en wire terminal inde termostaten. Holde kundeemnerne på plads. Multimeter bør læse "0" eller "uendeligt." Enhver anden læsning betyder at termostaten ledninger er beskadiget, og du har brug for et professionelt elektriker til at reparere problemet. Hvis problemet ikke er med termostaten, fortsætte til næste trin.

•Locate metal kondensatoren coils nedenunder køleskabet. Disse spoler trække varmen fra køleskabet, som gør det muligt for enheden at bo cool. Sommetider bliver spolerne beskidte, som forhindrer dem i at fungere effektivt.

•Rengør spoler grundigt med en duster eller kost. Det give bredbånd til at opretholde en konstant temperatur i køleskabet. Hvis problemet stadig ikke løst efter disse trin, kan så kondensatoren motor samling beskadiges ikke kan repareres. I dette tilfælde skal du have en professionel Erstat denne kondensator eller erstatte køleskabet helt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com