Hvor hen til lave træ lameller på en dør

May 20

Hvor hen til lave træ lameller på en dør

Træ lameller på en dør, er især hvis det er en udvendig dør, genstand for misbrug. Temperatur og luftfugtighed ændringer samt generelle slitage kan medføre små revner til at danne i disse lameller. Ikke alene er disse revner grimme, men de kan også reducere boligens opvarmning og køling effektivitet ved at lade i kold eller varm luft. De fleste revner kan repareres let og vil ikke kræve udskiftning af hele døren. Holde i sindet, men at døren skal være malet for at skjule den lappet spot.

Instruktioner

•Sand overfladen af knæk ned med en medium-sandkorn sandpapir. Dette vil fjerne splinter eller snavs omkring knæk.

•Widen knæk med en mejsel, hvis det er mindre end en fjerdedel-tommer bred. Udvide knæk vil hjælpe putty skabe en bedre forsegling.

•Glatte træ Kit på overfladen af knæk med en spartel. Du kan bruge færdigblandede Kit eller du kan købe den type, der skal blandes med vand. Vælg et kit, der er så tæt på farven på døren som muligt. Skrab putty på med flat af kniven, og fjern eventuelle overskydende kit med kanten af kniven. Lad det kit sæt, indtil det er svært at at røre.

•Sand træ kit ned med fine sandkorn sandpapir. Det træ kit vil være ru at røre ved efter anvender den. Glat denne overflade ned og sand off enhver højderygge, efterladt af den spartel.

•Prime døren. Hvis det er en udvendig dør, skal du bruge en udvendig latex primer. Roll på primer med en lille rulle den bedste dækning. Lad primeren tørre i mindst fire timer.

•Paint dør med latex maling i den ønskede nuance. Roll på en frakke. Lad det tørre i fire timer. Om nødvendigt anvende en anden frakke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com