Hvor hen til lave vibrationer i en Top-Load Washer

March 24

En top-load washer, som vibrerende, gik tværs over gulvet eller gør en enorm ketcher kan være maddening. Et problem kunne være at belastningen af tøj i vaskemaskinen er ubalanceret, at foretage rettelsen let: Åbn låget og omfordele vasketøjet i vaskemaskinen. Hvis problemet opstår igen, men problemet sandsynligvis på grund af maskinen ikke er niveau---som kunne være en installationsfejl eller kunne være sket når vaskemaskinen flyttet på grund af den ubalanceret belastning. Enten måde, du kan løse problemet på ingen tid med et par enkle værktøjer.

Instruktioner

•Lay et niveau på siderne af vaskemaskine top til at kontrollere, om det er plan fra front til bag. Sætte niveauet på tværs af bagsiden og forsiden af øverst skive til at kontrollere, om det er plan fra side til side.

•Find nivellering fødderne på vaskemaskinen. De er placeret under de fire hjørner af vaskemaskinen. Nivellering forpoterne er justerbare. De ligner bolte en halv-tomme i diameter, med en justerbar skive-lignende disc i bunden og en låsemøtrikken øverst, strækker sig fra bunden af vaskemaskinen til gulvet. De bageste nivellering fødder er selvjusterende.

•Løsn Låsemøtrikker med en skruenøgle indtil der er omkring en halv tomme af tråd viser på bolten. Tilt vaskemaskine frem indstille indtil de bageste nivellering fødder justere sig selv, derefter vaskemaskinen ned igen.

•Kontrollér om vaskemaskinen er niveau ved hjælp af fremgangsmåden i trin 1. Hvis det er, skal du gå til trin 6. Hvis ikke, gå til trin 5.

•Drej den nederste forreste fod at hæve det indtil vaskemaskinen er niveau side til side. Vippe maskine for at tillade de selvjusterende bageste fødder til at falde på plads. Kontroller at maskinen er niveau side til side og front til tilbage. Hvis maskinen ikke er niveau side til side, gentage den første del af dette trin. Hvis det ikke er niveau tilbage til fronten, vippe maskine frem igen for at justere de bageste fødder. Hvis vaskemaskinen ikke vil selv justere tilbage til front, drej nivellering foden på forsiden af maskinen på den side, der er alt for lav indtil er det niveau. Recheck.

•Stram kontramøtrikkerne at holde nivellering fødderne i position.

Tips & advarsler

  • Maskinen kunne heller ikke være niveau for den sal, hvor det sidder ikke er niveau. Kontroller gulvet på flere punkter ved hjælp af niveauet. Også Sørg for sal er solidt nok til at holde en fuld af vand og Tøjvask, som normalt vejer mellem 400 og 600 lb skive. Hvis du finder ordet er problemet, styrke det eller flytte vaskemaskinen til et andet sted.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com