Hvor hen til omforme ældre mobilhomes

September 16

Ofte folk kigge på mobile homes, især ældre mobilhomes og ryste deres hoveder på, hvordan utidssvarende og skrøbelige de synes. Mens disse boliger kan blive ældre og de skal muligvis nogle arbejde de ofte kan fastgøres nemt og er rimeligt prissat for dem med indkomster, der ikke har råd til mere.

Instruktioner

•Undersøg mobile hjem og lave en liste over problemerne du finde. I ældre huse, mobile kan du nødt til at erstatte gulve eller vægge samt apparater eller windows. Det er bedst at vide hvad der skal være et problem nu og hvad kan blive et problem i fremtiden.

•Mobile hjem vægge er ofte hvad gør hjemmet ser mindst som en site-bygget hjem. Hvis mobilhome vægge har kan wallboard med stripping dem derefter ændre dette udseende være en stor hjælp. Fjerne den stripning og fylde med gips. Når gipsen er blevet glattet og tørrede kan du derefter male over hele væggen. Du kan have til at male på flere lag helt dække wallboard.

•Afdækning paneled vægge er gjort meget på samme måde som wallboard. Du kan gips linjer i paneler til at gøre en glat overflade eller forlade dem til en pæn konsistens og derefter male væggen. Hvis paneler er meget mørke kan du nødt til at male et par lag. Med paneler eller wallboard giver tilføje sokler og crown molding til væggene det udseende, du befinder dig i et site bygget hjem.

•Lay nye gulve i din mobile hjem. At slippe af med den forældede linoleum kan lysne op en køkken samtidig med at det føles nyere og erstatte gulvtæppet med nye tæppe eller laminat kan være en stor opdatering.

•Udskift de køkken og badeværelse frysere hvis det er muligt men hvis du ikke kan undvære det derefter male skabene med en frisk lag. Efter skabene har været malet erstatte de kabinet knopper med en mere opdateret version. Selv hvis du ikke har råd til at erstatte knapperne kan du ofte male dem så godt.

•Replacing køkken og badeværelse vandhaner er også en billig måde til hurtigt at modernisere et værelse. Hvis dræn og badekar er tilhugget eller falmet kan så du erstatte dem med nyere sæt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com