Hvor hen til omforme at gøre et Familieværelse med to værelser

March 18

Hvor hen til omforme at gøre et Familieværelse med to værelser

Et stort familieværelse vil øge markedsværdien af de fleste hjem. Planlægning plads til at fungere på bestemte måder for din familie vil sikre, at rummet får en masse brug. Et større værelse tilbyder gode muligheder for afslapning, spisning og brug af medier udstyr. Kombinerer to værelser for at skabe et åbent rum er forholdsvis enkel, især hvis den tilstødende væg ikke er en bærende væg. Et større værelse er også sjovt at dekorere i de fleste tilfælde, fordi du kan flytte møbler til midten af gulvplads.

Instruktioner

•Measure gulv layout af hele huset. Skitse værelserne og definere alle dimensioner. Finde ud af, hvordan kombinere to værelser i en enkelt familie værelse vil påvirke trafikken. Sørg for, at remodel ikke afskære gangen trafik, f.eks. Ændre posten til den nye plads, hvis det er nødvendigt, at skabe en bedre plan.

•Ansigt over Vinduer og belysning til den nye plads. Planlæg at installere mere udvendige vinduer eller større vinduer, hvis det er nødvendigt, at give mere naturligt lys. Design af større værelse til at se ud som om det altid har været en del af den oprindelige hus plan i stedet for en eftertanke. Skitse plads fra forskellige vinkler og omfatter nye møbler vil se.

•Tear ud af den fælles væg og bygge støtte. Tilføje et sidehoved med støtte side kolonner til at absorbere tag vægten, hvis væggen er bærende. Installer hensigtsmæssigt indramning med 2 x 4 tommer brædder og søm gipsvæg på plads efter behov. Tilføje træ trim eller dekorative pre-made indlæg, hvis det ønskes. Tilføje nye windows under denne anlægsfasen.

•Build opbevaring plads og tilføje belysning. Installere en reolvæg består af reoler eller kabinetter for at holde tv-udstyr og bøger, f.eks. Tilføje belysning, forsænket belysning eller spor belysning.

•Join, de to gulv områder og male væggene. Gøre dette ved at installere hårdttræ Gulvbelægning i det samlede areal, som en mulighed. Reparere en gap forårsaget i at fjerne en mur ved at tilføje et par rækker for gulv fliser. Male det hele nye rum med en lys-farvet neutral maling. Vælg farver, der harmoniserer med nærliggende værelser i huset.

Tips & advarsler

  • Udvælge alle møbler og tilbehør før der træffes beslutning om farven på væggen maling. Brug familie illustrationer og fotos til at gøre rummet særligt, så familiemedlemmer vil nyde at tilbringe tid der.
  • Kombinere værelser efterlader sidesten møbler og rod i processen, give væk poster og møbler du behøver. At tage ud junk og elementer, du ikke behøver vil give en ny følelse til hele huset.
  • Når du fjerner drywall og stud indramning for at tage ned en mur, gå langsomt hen til kigge efter elektriske ledninger eller VVS i væggen. Må ikke antage, at vand linjer eller afløb ikke er inde for rammerne. De kan føres ned gennem væggen fra gulv ovenfor, f.eks.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com