Hvor hen til omforme bad armaturer

March 18

Lamper i badeværelset er ikke anderledes end i resten af huset - lamper, de bliver gamle og forældede. Udskiftning af inventar kan koste mere end du ønsker at bruge, men det betyder ikke, at du ikke har ny lys. En hurtig løsning for det lys dilemma er at ombygge inventar, så de ser som ny. Du kan remodel gamle lamper til mindre end halvdelen af udgifterne til nye.

Instruktioner

•Fjern den lampen eller inventar før remodellering dem.. For at gøre dette, skal de lamper frakobles ledninger. Slukke på toilettet og tage en lys ind fra et andet rum. Fjerne pærer og sæt dem til side. Løsne og fjerne de dekorative nødder, der dækker monteringsskruer og trække inventar fra væggen eller loftet. Snoet ledning nødder, der forbinder lampen ledninger til ledninger i væg eller loft.

•Sand overfladen af armaturer med ståluld til at fjerne rust. Metal lamper, der begynder at miste deres cover frakke vil rust ved tilstedeværelse af fugt og oprette hævet områder. Brug en 400-sandkorn sandpapir til glat ru områder, der er tilbage efter ved hjælp af stål uld.

•Aftør hvert armatur med en klud fugtet med denatureret alkohol. Alkohol vil fjerne rester fra hårplejeprodukter og støv.

•Lay lamper på gamle aviser, helst uden for eller i en garage. Lægge en del af pap under aviserne, når sprøjtning udenfor. Pappet vil skabe en solid og plan overflade for inventar til at sidde.

•Spray hvert lys armatur med metal primer og tillade primer til tørre. Afhente inventar og flytte dem til et rent område på aviserne. Flytning af inventar vil holde dem i at klistre til avisen, når de er malet.

•Applicer en cover frakke af spray maling til metal til hver lampen, lade dem tørre og geninstallere inventar. Hvis du skal geninstallere de lamper, huske at de sorte ledninger går sammen og de hvide ledninger gå sammen. Den grønne ledning er en jordledning, der forbinder en kobbertråd i væggen eller loftet eller en grøn skrue når ingen kobbertråd er til stede.

•Sæt nye pærer på inventar til slut remodeling dit badeværelse lys.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com