Hvor hen til omforme badeværelse bruser fliser

June 3

Måske du kan lide ikke udseendet af dit badeværelse bruser fliser, men tror der er intet du kan gøre, fordi du ikke har råd til at erstatte dem. Bruseren er omdrejningspunktet for et badeværelse, så du ønsker at se lige så godt som muligt. Heldigvis, du ikke behøver at købe nye fliser for at gøre dit brusebad, se bedre ud. Med nogle maling og en lille albue fedt, kan du remodel dit badeværelse bruser fliser og forbedre udseendet af din hele badeværelset.

Instruktioner

•Scrub bruser fliser rene med opvaskemiddel eller sæbe og en skrubbe pad. Tør de rensede håndklæder med en klud og lad dem tørre.

•Roughen overfladen af fliser med sandpapir eller en palme sander. Sand hårdt nok til at bryde gennem finish, så maling vil overholde korrekt. Rense fliser med vand og en klud til at fjerne støv og tillade fliser til tørre.

•Tape off nogen områder, du ikke vil have malet. Brug malerens tape og avis.

•Applicer en bonding agent til fliser til at hjælpe maling stick. Hæld agenten på ost klud og gnid det på fliserne. Lad agent tørre. Børste på en epoxyprimer og lad det tørre ifølge producentens anvisninger.

•Applicer en acrylpolymer for slutpuds, ved hjælp af en maling rulle og pensel eller en maling sprøjte. Vær kreativ og male din fliser flere farver. Male en kant omkring bruseren ved at gøre de yderste fliser en anderledes hue, male mønstre på enkelte fliser eller male et billede eller design ved hjælp af hele flisebelagt plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com