Hvor hen til omforme en arbejdsnedlæggelse kælder

August 26

Hvor hen til omforme en arbejdsnedlæggelse kælder

En dejlig kælder konvertering tilføjer stor videresalg værdi til de fleste hjem. Familier på udkig efter et nyt hjem envision kælder rum som bonus værelse plads. De vil bruge en kælder til opbevaring, socialiserende rum med familie og venner og et roligt tilflugtssted plads til at se tv. En kælder remodel kan være rimelig i pris, fordi meget af strukturen er på plads. En arbejdsnedlæggelse kælder giver en exit døren og et eller to vinduer til græsplæne område i de fleste tilfælde. Drage fordel af den åbne side at få naturligt lys for nogle af værelserne.

Instruktioner

•Measure kælder rum at tegne de nye layout dimensioner. Skitse trapper kommer fra gulvet ovenfor, kælderen vinduesåbninger og arbejdsnedlæggelse døren plads. Trække de indvendige værelser bygger i vid udstrækning på den kælder græsplæne adgang på arbejdsnedlæggelse dør. Planlægge en familie værelse eller soveværelse, for eksempel på den udvendige vægge står over for en græsplæne eller på terrassen med windows. Skitsere et depotrum, vaskerum eller badekar på det indvendige rum med begrænset dagslys.

•Brug millimeterpapir at lave detaljerede skitser af gennemført plads. Forlade en direkte vej til arbejdsnedlæggelse dør for nem undslippe i tilfælde af brand. Planlæg at installere større vindue rum, hvis det er nødvendigt, eller en glidende glasdør til en gårdhave. Planlæg rute for kanalen arbejde til opvarmning og aircondition, elektriske ledninger og VVS for et lille køkken eller badeværelse.

•Correct fugtproblemer. Bruge imprægnering sammensatte på aske blokke, eller installere en affugter. Planlæg at installere plastfolie over væggene med isolering før sømning på gipsvæg. Slippe af med fugt for at styre skimmelvækst, som er en kendt sundhedsfare. Planlæg at installere windows, der rejser i arbejdsnedlæggelse side af kælderen. Brug dem til at luften ud af den nye plads lejlighedsvis.

•Opret en liste af byggematerialer behov og envision byggeprocessen. Planlæg at bruge 2 x 4 tommer boards for at ramme alle værelser til layoutet. Købe glasfiber roll isolering til at installere mellem studs på ydervægge. Figur hvordan til at køre elektriske ledninger og VVS inde indrammet vægge før sømning gipsvæg på plads. Køb dør jambs, tærskler og dør beklædninger, indvendige døre og træ trim. Plan at hænge en all-stål arbejdsnedlæggelse dør med en deadbolt for ekstra sikkerhed.

•Plan efterbehandling skridt før du begynder arbejdet. Vælg maling til vægge og træværk. Agte hen til rulle flad maling på gipsvæg overflader som vægge og lofter. Brug en pensel til at male træ trim og døre med halvblank maling. Udvælge fliser farver, der giver rummet en lys og luftig fornemmelse. Vælg tæppe, der er passende for en kælder rum, såsom et nylon blanding, at undgå skimmelvækst.

Tips & advarsler

  • Installere en lys udenfor stål arbejdsnedlæggelse døren bevægelsesdetektor. Overvej at tilføje et sikkerhedssystem, der omfatter 24-timers overvågning.
  • Bygge visningen af arbejdsnedlæggelse døren skal være synlige fra bunden af kælderen adgang trapper, hvis det er muligt. Opbygge pladsen, så du kan opdage, hvis enhver uvelkomne besøgende er brudt døren eller windows når du først kommer ned ad trappen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com