Hvor hen til omforme en kælder med en våd Bar

July 16

En bonus værelse i kælderen med våde bar tilføjer værdi til de fleste hjem. Måske mere vigtigt, den tilfører værdi til dit sociale liv og familielivet. Et kælderrum bonus er et sted, hvor venner og familie kan få sammen til fester eller bare weekend afslappende. En våd bar gør rummet mere alsidig, så du kan blande drinks for dine venner eller gøre milkshakes til børnene. Investere tid og penge i denne type projekt. Bruge kvalitetsmaterialer, så det bliver et rum, som du elsker at bruge i år for at komme.

Instruktioner

•Sketch ud af kælderen gulvplads som det er nu, og hvordan du ønsker det skal være. Måle pladsen, dine ønsker at bruge, og plan hvor dens forskellige funktioner, herunder den våde bar, vil gå. Overveje at gøre den våd bar et brændpunkt i rummet, måske tager op et hele væggen.

•Fix fugtproblemer i kælderen og segl væggene. Køre nye ledninger til lys og køleskab i bar, samt VVS til vasken. Tilføje indramning, isolering og gips. Sat i et loft, gips eller loft flise. Prime og male væggene.

•Build wet bar indramning, ved hjælp af 2 x 4 tømmer. Dækker indramning med kirsebær finér, og installere kirsebær kabinetter. Opbygge en bordplade, dækket med sort marmor fliser. Efterlade en åbning til en vask. Planlægger at bruge en køkkenvask, hvis bar plads er stor. Beslutte, hvor dine forretninger vil gå.

•En komplet din bar plads. Sikre et stort spejl til væggen bag baren. Købe fire eller fem afføring. Installere køleskab, ismaskine, vin rack og hylder til briller og væsker.

•Tag i din gulvbelægning sidst. Lægge sort og guld fliser. Overvej at bruge en diamant mønster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com