Hvor hen til omforme en mursten våbenhus

June 15

Næsten ethvert hjem vil se mere imponerende med en mursten veranda. Mursten på gulvet base af bare en lille stoop ser opskalere, mens omfattende mursten kan give et meget elegant look. Gamle, slidte mursten eller en forældet veranda kan forbedres med mursten og forskellige supplerende materialer. Nogle gange, ser mursten endnu bedre med nogle kombination af sten, stuk eller sidespor. Anmeld masser af ideer, før der træffes endelige beslutninger om, hvordan du opgraderer pladsen.

Instruktioner

•Sketch huset med det nuværende våbenhus. Derefter forstørre våbenhus tag eller ændre dets form, hvis det er nødvendigt. Sørg for udhæng blend godt med hjemmets udhæng, så den nye veranda ser original til huset. Skitse våbenhuset vil en skrånende tag, A-frame tag eller hofte tag at se, hvad der fungerer bedst.

•Draw veranda med forskellige detaljer. Skitse plads med den nederste halvdel lukket med sidespor, f.eks. Tegne veranda med ingen sider og mursten kolonner, som et andet valg. Bruge forskellige figurer af balustre og gelændere for at vedlægge våbenhuset i dine tegninger. Finde ud af et design, der supplerer den arkitektoniske stil af huset.

•Draw veranda med forskellige tag dækker materialer. Bruge en kobbertag på verandaen, som ét valg. Skitse veranda med cedertræ ryster og med tekstureret asfalt helvedesild. Installere et tag der dækker for at se godt ud med hjemmets tagdækning; kørsel gennem kvarterer at finde en veranda tæt på den, du ønsker at bygge før faktisk begynder byggeriet

•Vælg byggematerialer og finde ud af belysning og faciliteter. Planlæg at reparere base af våbenhuset, installere nye mursten eller murværk behov og opbygge tagdækning og side strukturer. Køre elektricitet til specifikke områder for de nye lamper. Installere en mursten fortov fører til verandaen, hvis der bliver et fortov. Tilføje planter i konkrete plante til at give en fornemme udseende.

•Purchase porch møbler. Købe en lille swing, spisebord og stole. Tilføje en udvendig-kompatible område tæppe for at give pladsen lidt farve. Bygge en lille medier kabinet til at forlade på verandaen, hvis våbenhuset er på bagsiden af hjemmet. Bruge kabinettet for en tv- eller CD-afspiller.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com