Hvor hen til omforme en raster Room med Vinyl sidespor og Vinduer

January 3

Hvor hen til omforme en raster Room med Vinyl sidespor og Vinduer

Ændre en raster room til bedre beboelsesrum ved omslutter det. Ved at tilføje vinyl sidespor og vinduer, vil du gøre rummet beboelig i tre eller fire sæsoner, afhængigt af vejret udenfor. Det er vigtigt at holde visningerne udendørs intakt ved at installere masser af windows, der er store i omfang. Du kan gøre rummet langt mere behageligt på varme eller kolde dage af isolerende det godt. Af omslutter det på en velplanlagt måde, vil du tilføje afsætningsmarked indanke til dit hjem.

Instruktioner

•Sketch skærm værelse design rammer til prøvelokalet. Planlæg hvor du skal placere væggen studs til fastgørelse af sidespor, men definerer placeringen af vinduet rammer. Undersøge grundlaget for at sikre, at det er solidt nok til at holde den ekstra vægt af ekstra materialer og tunge windows. Installere træ eller beton støtte stillinger under plads til at absorbere den ekstra vægt, hvis det er nødvendigt.

•Tag ned gamle screening at installere studs og vinduet spaces. Sørg for at rummet udhæng er stor nok til at dække sidespor og give ly til windows. Planlæg at udvide værelse udhæng, hvis du har brug for, fordi en tagrender system skal være installeret så godt.

•Dæk passende rum med vinyl sidespor, og installere energieffektive vinduer. Bruge store glidende vinduer, der også har skærme, så rummet kan stadig fungere som åbne og luftige plads på visse dage. Overvej at bruge roll-out vinduer eller genanvendt vinduer i nogle mode, men evaluere deres energieffektivitet først. Isolere den indvendige side af rummets vægge med glasfiber roll isolering.

•Tilføj elektriske ledninger og VVS, hvis nødvendigt. Installere nye stikkontakter, armaturer og VVS for en halv-bad, f.eks. Installer ikke en halv-bad, medmindre gulvarealer kan isoleres ordentligt, men for at forhindre frysning rør. Køre vandrør og afløbsrør, mens indvendige vægge er åbne og studs er udsat.

•Installer drywall eller perle-board paneler indeni, sammen med nye gulve. Dække alle indvendige studs med drywall, slut af med fælles sammensatte, sand drywall og maling. Bruge perle-board paneler for den nederste halvdel af væggene, hvis du har lyst. Tilføj ark vinylgulve som en billig løsning over subflooring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com