Hvor hen til omforme en smal spalte køkken

February 6

Det er vigtigt at bruge hver kvadrattomme af plads effektivt i enhver lille køkken. Planlægge plads at gøre madlavning, servering og oprydning hurtigt og nemt. Envision dig selv arbejde i kabyssen køkkenet, som består af to parallelle tællere, der indeholder alle frysere og apparater. Husk at hvert køkken skal være entydigt, så undgå at skabe en cookie-cutter køkken kopieret fra en andens design. Sætte dit eget personlige præg på sit design til at give mere personlighed i rummet.

Instruktioner

•Fastsætte måder at lysne øvre-væg områder. Installere forsænket belysning i loftet før faktisk begynder arbejdet på skabene. Bruge mørkere farver, hvis det ønskes, under den øverste bordplads. Omdanne overskabe ved at male dem hvide eller lysegrå. Tilføje et par glas-front døre eller wire-front døre. Sørg for hele rummet er veloplyst med flip en switch. Tilføje en lysdæmper til kontakten at spare på El, når køkkenet ikke er i fuld brug.

•Opret en smuk backsplash område. Brug området over bordplader til at installere en creative flise mønster, f.eks.

•Gratis counter plads. Placer en hængende bar under overskabe til gryder eller unikke køkkenredskaber. Oprette coffeepot og musik spilleren monteres under overskabe for at holde de fri for rod bordplader.

Forpakket høj kvalitet bordplader. Gøre bordplader Se opskalere for kabyssen køkken. Installer sorte flise counter toppe med hvide fuger, f.eks. Eller bruge natursten eller granit. Tilføje sølv og hvid dunke og unikke keramiske vaser at holde køkkenredskaber. Installere en eller flere dræn med kvalitet vandhaner. Holde rod off bordplader til at give rummet en åben følelse.

•Brug hvid og rustfrit apparater. For eksempel, installere en hvid-front opvaskemaskine og hvid køleskab med rustfrit håndtag. Tilføje en rustfri range med rustfrit mikroovn over det. Brug både hvid og rustfrit apparater i sådan en smal plads, så hvid opvaskemaskine og køleskab blandes med hvide overskabe til give en illusion af mere plads.

•Installer flise gulve til at supplere de to lineære bordplader. Bruge lys grå fliser, for eksempel, til at arbejde godt med sort bordplader. Lys grå fliser harmonisere med rustfri rækkevidde og mikrobølgeovn.

Tips & advarsler

  • Brug farveblyanter til at tegne hele rummet i faktiske farver, før du begynder at omforme, så slutresultatet bliver visuelt tiltalende.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com