Hvor hen til omforme Garage vægge

November 13

Hvor hen til omforme Garage vægge

Det er muligt at lave garage vægge, der er smukke og praktiske til at skabe stor opbevaring. Systemer er tilgængelige for opbygningen af designer vægge og gulve. Veldesignet stuk eller gipsvæg garage vægge ser pæn hvis planlagt ordentligt. Gulv og væg kabinetter, sammen med en workbench, der fungerer godt for at skabe en effektiv plads. Kig over mange designs i hjem design bøger og i hjemmet forbedring butikker før du foretager en udvælgelse for materialer. Du vil garage væggene at øge ejendomsværdien, hvis det er muligt.

Instruktioner

•Measure garage interiør. Skitse plads med den eksisterende dør og arbejdsnedlæggelse dør, hvis der er én. Drage grundlæggende sektioner for en workbench, kabinetter og opbevaringshylder. Overføre alle dimensioner til millimeterpapir. Bruge disse målinger til ordre særlige væg der dækker materialer lavet specielt til garager eller bruge dimensioner til at planlægge, hvor meget drywall eller stuk er nødvendig.

•FINALIZE design plan. Planlæg at tage ned eksisterende kabinetter, tilføje stuk over slagge-blok vægge og re hænge kabinetter, f.eks. Du kan også bruge vandret bord systemer lavet specielt til værksteder, der holde garage reoler med speciel hardware. Finde ud af farven på væggene, reoler og kabinetter til at bruge.

•Fjern alle rod og gamle materialer. Tage ned gamle overskabe og reoler. Rive ud gamle væg der dækker for at køre nye elektriske ledninger eller VVS, hvis nødvendigt.

•Tilføj 2 x 4 tommer indramning støtte drywall, paneler eller andre vægmaterialer. Installere vægbeklædning og trim. Male indre af garageporten. Male alle reoler eller kabinetter til genbrug i rummet.

•Installer nye eller genanvendt kabinetter og tilbehør. Byg en workbench nær arbejdsnedlæggelse døren eller langs bagvæggen af garagen. Tilføje et pegboard til at hænge værktøj ovenfor workbench. Brug 4-tommer skruer og en elektrisk skruetrækker til at fastgøre kabinetter til vægge. Du kan også installere kabinetter med hardware møbleret med en specielt bygget garage væg system købt for projektet. Installere en væg rack for koste eller River.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com