Hvor hen til omforme hen til omforme en stald til et gæstehus

April 11

Hvor hen til omforme hen til omforme en stald til et gæstehus

Oprette et indbydende gæst hjem ved at konvertere dine ubrugte laden til beboelse. En stald fungerer godt som en gæst hjem Hvis bygningen ikke bliver brugt til dyr og er på din ejendom. Gæsterne behøver ikke at bo inde i dit primære hjem, når de besøger. Du kan nyde selskabet af dine gæster i løbet af dagen og dit privatliv i løbet af aftenen. Konvertere en stald til et gæstehus sikrer alle--du og dine gæster--rigelig privatliv.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale by kode håndhævelse office før du konverterer din stald i en gæst hjem at spørge hvis du har brug for tilladelser. Dette sikrer, at du ikke får en billet til at konvertere en stald uden de nødvendige tilladelser, der kræves i din stat eller by.

•Sweep hele stalden--vægge og gulv--med din kost. Dette fjerner enhver snavs og snavs, at skabe en ren arbejde overflade.

•Paint væggene i laden en lys farve. Lyse farver skaber en åben, luftig følelse, i modsætning til mørke farver, som skaber en lille udseende. Gøre det muligt malingen til at tørre grundigt før du går videre til næste trin.

•Sæt område tæpper i laden at udpege forskellige zoner. Oprette soveværelse, stue og køkken zoner.

•Hook op en generator for elektricitet i laden guest house ifølge producentens anvisninger. Dette gør det muligt at indarbejde elektricitet uden installation og kørsel af en elektrisk pole og linjer.

•Sæt møbler i deres udpegede områder inde i guest house. Oprette et soveområde med en seng og kommode, en stue med en sofa og sofabord og et køkken med bord og stol sæt, mikroovn og kaffemaskine.

•Indstil bogreoler i hver zone, møbleret med nyttige ting. For eksempel, i zonen køkken placere kaffekopper, kaffe og retter på bogreolen.

•Scatter lamper i hele stald som en mulighed for belysning. Generatoren beføjelser lamper, skabe nødvendige belysning til dine gæster.

Hæng stof til at oprette et lukket område for toilettet. Placer en bærbare toilet i lukket område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com