Hvor hen til omforme kælderen i et gammelt hus

November 30

Hvor hen til omforme kælderen i et gammelt hus

Et gammelt hus har typisk betydelige kælderen spørgsmål. Sørg for at korrigere strukturelle problemer før man investerer tid og penge til at ændre pladsen. Holde inde indre at fastsættelse op et hjem foundation er en klog idé, fordi dette område vil støtte hus i årtier fremover. Ved hjælp af kælder areal produktivt, efter korrektion problemer, kræver detaljerede planlægning. Layout af værelser og acceptabel indretning kan gøre det gamle hus meget mere salgbare over tid.

Instruktioner

•Undersøg kælderen udvendige og indvendige. Kigge efter problemer vedrørende ledninger, VVS, sub gulv og vandskader. Spørg fagfolk til at kigge efter nogen termitkrigen skade så godt. Anmeld problemer vedrørende revner i ydervægge eller strukturelle problemer med en udvendig trappe. Afbøde problematiske spørgsmål i de meget tidlige stadier af en remodel. Få byggetilladelse, før du fortsætter med det faktiske arbejde.

•Figure ud af gulvbelægning problemer på husets første sal over kælderen. Erstat ordet strøer eller sub gulv i alle værelser, der har svage områder. Sørg for husets kælder og første sal, indramning, samt tag og anden sal indramning, er strukturelt lyd før en kælder remodel er fuldt undervejs.

•Ændr eller opgradere nogen kælder kanalsystem, elektriske ledninger og VVS. Bygge en indhegning for kanalsystem og tilføje en faldt loft, hvis det er nødvendigt. Kontroller alle vandrør for at sikre rør er kobber eller PVC versus rør indeholdende bly. Gennemgå alle spørgsmål for elektricitet, og opgradere eller tilføje en breaker box. Kontroller afløbsrør eller VVS materialer er installeret for et bad i kælderen, hvis du vil bygge en.

•Frame værelser du vil opbygge og slut af med gips. Brug 2 x 4 tommer bestyrelser til at konstruere det skelet indramning for en bonus rum, vaskerum og bad, for eksempel. Køre nye vandledninger, afløb og el-ledninger, mens væggene er åben. Tilføje isolering til ydervægge og cover ramme for værelser med fugt-resistent drywall solgt til kælderen områder. Male kraterets kælder og hænge alle indvendige døre.

•Finish gulvbelægning og remodellering detaljer. Tilføje et flisegulv i hele rummet. Installere Badeværelse Kampprogram, lamper og en vaskemaskine og tørretumbler, hvis du har et vaskerum. Installere hylder til opbevaring områder eller bonus værelse så godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com