Hvor hen til omforme kælderen i mit hjem

October 15

Hvor hen til omforme kælderen i mit hjem

Mange boligejere finde, at i år, huset, der engang syntes så store blive trangt. Hvis dette er din situation, kan du overveje en tilføjelse. Men det kan være en bekostelig og invasive proces. En anden mulighed remodeling dit ufærdig kælderen. Dette projekt er mindre og mere håndterbar, og hvis du er handy, kan du udføre meget af arbejdet selv.

Instruktioner

•Decide hvordan du ønsker at bruge din færdige kælder. Du har mange muligheder, herunder et soveværelse, et medieværelse, et spillelokale, et fitnesscenter, en rec værelse, en mand cave eller et kontor.

•Fastsætte den nye kælder. Du kan skitsere planer på papir, leje en arkitekt eller bruge en computer-aided designprogram. Hvad kælderen vil blive brugt spiller en stor rolle i designprocessen.

•Patch revner i beton vægge og gulv, og dække dem med konkrete fugemasse. Hvis revner er store, har instituttet inspiceres af en professionel til at bestemme omfanget af skaden.

•Frame af nøgne beton vægge, efter din lokale bygningsreglementer. Dette indebærer sigtning trykimprægneret brædder kaldet vindueskarm plader på gulvet langs omkredsen af plads, så sømning forsamlede væg rammer til vindueskarm pladerne og loftet bjælker. Den typiske afstand til studs er 16 inches, men igen henvise til din lokale bygningsreglementer.

•Hire certificerede blikkenslagere og elektrikere til at gøre noget VVS eller el arbejde. Selv hvis du ved hvordan man gør dette arbejde selv, kan lokale regler kræver, at du har en certificeret professionel afslutte arbejdet, eller i det mindste inspicere det arbejde, du færdig med dig selv.

•Tilføj isolering til væggene. Du kan enten tilføje ruller af glasfiber isolering mellem knopperne, eller spray ekspanderende skumisolering mellem knopperne. Installere gipsvæg på vægge og loft ved at køre drywall skruer gennem drywall og ind i studs og strøer. Dække sømmene med fælles sammensatte og gips tape.

•Paint vægge med primer, og derefter tilføje to frakker af maling.

•Installer gulvbelægning. Niveau på gulvet, og lå et undergulv bestående af konkrete backer bord til den nøgne betongulv. Derefter lå det nye gulv. Hvis der er nogen risiko for, at din kælder kan blive våd, skal du bruge fliser i stedet for tæppe eller trægulv.

Tips & advarsler

  • Kontakt dit lokale zoneinddeling bord, før du starter byggeriet for at opnå de nødvendige tilladelser og finde ud af hvad bygningsreglementer, du skal følge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com