Hvor hen til omforme køkken og garagepladser

January 2

Hvor hen til omforme køkken og garagepladser

Opgraderinger til et køkken eller garage behøver ikke at være dyrt. Rengøring og at slippe af med rodet vil gå en lang vej i begge områder. Foretage ændringer, der sikrer, at du vil nyde at tilbringe tid i dit køkken eller garage. Ændringer skal omfatte udvikling af organisatoriske systemer og god opbevaring. Oprette en pæn, effektiv køkken, der tillader dig at bevæge sig let mens madlavning. Designe en garage, der efterlader masser af åbne rum omkring lagrede køretøjer, også. Tage tid til forskning, hvordan andre har opgraderet og skabt god orden for disse rum. Låne deres bedste ideer til at forny dit.

Instruktioner

•Envision ændres til væg rum først. Planlæg at genopfriske væggene med maling farve eller nyt materiale. Tilføje porcelæn flise til en del af køkkenet vægplads, eller tilføje perle bestyrelsen paneler til garage vægge. Finde ud af de bedste måder at opgradere reoler og kabinetter til at oprette storage. Måle væg dimensioner for at skitsere en god plan og fastlægge materialer til at købe.

•Ændr ovenlyset. Installere forsænket belysning i loftet i en garage til at tilføje samlet lys eller målrettet belysning til en arbejdsbænk plads. Bruge forsænket belysning i et køkken til at oprette en jævnt belyst plads til madlavning og oprydning.

•Kontrollér ændres til gulvplads. Installere vinyl gulvbelægning eller flise på en køkkengulvet, der blander godt med vægge, kabinetter og bordplader. Vælg en lyse, neutrale farver som lys grå eller beige at gøre rummet ser større. Rul en særlig gulvbelægning sammensatte på en garage gulv til at give det en ny overflade. Følg vejledningen til at rengøre gulvet først, fordi olie eller fedt vil forhindre en sammensatte gulv belægning eller nogen form for konkrete maling fra vedhængende.

•Forbedre vinduer og døre. Installere energieffektive windows i et køkken plads. Tilføje et drivhus vinduet over vasken eller skydedøre på den ene væg til at bringe mere lys. Tilføje dobbelt-rude vinduer til en ældre garage til at holde på varmen og holde rummet køligere om sommeren. Installere gå-ud ståldøre for garagen og køkkenet med Låserigel.

•Upgrade storagesystemer. Opbygge en ø bar i køkkenet for at gemme diverse genstande, der er i øjeblikket at tage op plads på køkkenbordet. Brug hylderne under bar for at holde små kurve og lagerbeholdere. Konstruere et gulv til loft væg i frysere i garagen til at skjule alle rod.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com