Hvor hen til omforme krydsfiner frysere

July 29

Hvis din krydsfiner frysere ser kedelig og livløs, ombygge dem i stedet for at erstatte dem. Remodeling dit frysere forhindrer dig i at købe og installere nye frysere, hvilket sparer du penge. Når remodeling dit krydsfiner frysere, glem ikke om indre af skabene. Dette sikrer hele din (indefra og ud) kabinetter har et nyt udseende. Du behøver ikke nogen særlige færdigheder eller værktøjer til at remodel dit frysere. Du kan ønske at give dig selv en weekend til at fuldføre din krydsfiner kabinet remodel, som mængden tid behov vil variere afhængigt af antallet af kabinetter du har.

Instruktioner

•Fjern alle elementerne i din krydsfiner frysere og sæt dem til side. Dette sikrer, at du har tomme kabinetter, når remodeling dem.

•Tag kabinettet døre med din skruetrækker ved at skrue hængslerne, der holder kabinet døren til dørkarmen.

•Fjern de kabinet doorknobs med din skruetrækker. Placer skruetrækker bag den kabinet dørhåndtag og skru knop.

•Sand indersiden af kabinetter---hylder og inde i rammen---med din sandpapir, indtil de er glatte. Fjerne savsmuld med din lille børste.

•Sand en af skabslåger med din fine sandkorn sandpapir indtil det er glat. Fjerne savsmuld med din lille børste. Gentag for alle dine krydsfiner skabslåger.

•Sand den modsatte side af din krydsfiner skabslåger med bøde-sandkorn sandpapir, og fjerne alle savsmuld med din lille børste. Gentag for alle skabslåger.

•Stain på indersiden af kabinetter med pletten og en klud. Dyp rag i pletten og anvende det i en cirkulær bevægelse inde i skabene. Gentag dette trin, afhængigt af dine personlige præferencer. Tillad pletten tørre ifølge producentens anvisninger.

•Stain en side af skabslåger med din pletten og rag. Dyp rag i pletten og anvende det i en cirkulær bevægelse på døren. Gentag programmet pletten, afhængigt af dine personlige præferencer. Tillad pletten tørre før du plette anden siden af de skabslåger. Tillad pletten tørre inden du fortsætter til næste trin i henhold til fabrikantens anvisninger.

•Sæt nye dørhåndtag til din krydsfiner skabslåger med skrue forudsat og din skruetrækker. Hold håndtaget mod ansigtet af kabinettet døren, justere hullet i dørhåndtag i hullet i døren og skru skruen i dørhåndtag fra bagsiden af kabinettet døren.

Uddelingen din remodeled krydsfiner kabinet døre til din frisk farves kabinetter med nye hængsler og deres medfølgende skruer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com