Hvor hen til omforme og designe et værelse

January 20

Hvor hen til omforme og designe et værelse

Remodeling værelser i dit hjem giver dig nye omgivelser uden at købe et nyt hjem. Selv små ændringer kan gøre en stor forskel i hvordan et værelse ser ud. Rækkevidden af din remodeling og værelse designprojekt afhænger af budgettet og dine personlige præferencer. Hvis du leje en entreprenør til at håndtere en del eller hele arbejdet, din vil sandsynligvis samarbejder med ham på værelse design plan.

Instruktioner

•Indstil dit remodeling budget til rummet. Dette hjælper med at bestemme omfanget af projektet og de materialer, der falder i din prisklasse.

•IDENTIFY formål for rummet. Gå ud over simpelthen at identificere typen værelse som et soveværelse eller et familieværelse. Liste over de måder, du vil bruge rummet. For eksempel, hvis du remodeling en ekstra soveværelse kan også du det til at fungere som et hjem kontor og opbevaring område for off sæson tøj. Husk formålet med remodeled værelse, når du opretter design.

•Think om udsmykning stil du vil bruge i rummets design. Stilen i resten af dit hjem er et vederlag. Personlig præference er en anden. Beslutte, om rummet bliver har et bestemt tema eller blot følge en generel stil som moderne, rustikke eller formelle.

•Skriv en liste over komponenter du vil medtage i rummet baseret på de formål, du har angivet. Omfatte møbler, inventar, belysning og andre designelementer, du ønsker.

•Measure i rummet, herunder eventuelle indbyggede funktioner eller andre permanente strukturer i rummet. Tegne en plantegning af rummet ved hjælp af disse målinger. Mark vinduer, døre, varme registre og stikkontakter på tegningen.

•Sketch i de vigtigste møbler og inventar i rummet. Bemærk størrelsen af disse stykker så du få en fornemmelse af, hvordan de bedst passer i rummet.

•Vurdere den aktuelle belysning i rummet. Beslutte, hvis du har brug for en ny overhead armaturet enten for bedre funktionalitet eller til at matche det nye design af rummet. Afgøre, om du skal tilføje opgave belysning i de forskellige funktionelle områder i rummet.

•Vælg en gulve option for rummet. Trægulve, tæpper, vinyl og fliser er de vigtigste muligheder for boliger. Den nøjagtige gulvbelægning type og stil afhænger af rummets samlede udsmykning stil, brug og dit budget.

•Vælg farvepalet for vægge og møbler på værelset. Beslutte hvad finpudsning, du vil føje til den remodeled værelse.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com