Hvor hen til omforme pejse med Sheetrock

February 16

Hvor hen til omforme pejse med Sheetrock

Boligejere vælger ofte at dække pejs omgiver med gips gips, almindeligvis benævnt "sheetrock." For nogle boligejere er det en billig måde at skjule mursten eller sten pejse, der er i forfald. For andre, den overordnede stil i rummet kalder for den glatte, flade og malbare overflade der sheetrock tilbyder. Uanset hvad din grund, remodeling med sheetrock er en nem måde til hurtigt og helt ændre udseendet af din pejs surround. Før virksomheden dette projekt, skal du kontrollere, at din lokale bygningsreglementer tillade pejs ændringer som disse.

Instruktioner

•Indstil hvilken slags skruer vil arbejde med din pejs. Hvis din pejs er mursten eller sten, skal du murværk eller beton skruer. Hvis det er krydsfiner eller paneler, kan du bruge regulære drywall skruer. Brug skruer, der er lange nok til at trænge ind din pejs omgiver om en tomme, men ikke meget længere. Du ønsker ikke at risikere punktering skorstenen eller enhver anden pejs hardware.

•Sæt træ forskalling strips til pejs ved hjælp af passende skruer og en skrue pistol. Installere en forskalling strip ca hver 24 inches. Indsætte skruer i områderne mørtel mellem mursten for mursten pejs. Dette vil forhindre unødig skade på mursten.

•Measure og skæres til den sheetrock der vil dække pejs surround. Brug en hobbykniv til at score den sheetrock. Derefter snap off overskydende ved at trække det skarpt.

•Applicer konstruktion lim til træ forskalling strimler. Køre flere linjer af selvklæbende langs længden af forskalling strimler. Derefter placere et par klatter af lim på de bare pletter.

•Sæt den sheetrock til forskalling strimler med 1-tomme drywall skruer (længere skruer kan passere gennem forskalling strip og unødigt skade den underliggende pejs surround). Installere mindst én skrue hver 4 til 6 inches langs længden af hvert træ forskalling strip.

•Finish den sheetrock med fælles sammensatte. Bruge drywall værktøjer til at dække hvert fælles, hvor to stykker af sheetrock mødes med fælles sammensatte. Placer et stykke papir drywall tape over leddet. Tørre papir tape med en flad værktøj, som en 6-tommer drywall kniv. Tillad dit arbejde til tørre.

•Dæk tapede leddene med en tyk frakke af fælles sammensatte. Tillad alt for at tørre.

•Sand den færdige sheetrock med 100-sandkorn sandpapir før grunding og maling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com