Hvor hen til omforme RVs & trailere

November 23

Hvor hen til omforme RVs & trailere

Remodel dit RV eller trailer for at opdatere den trætte, slidte eller forældede indretning. Mens du er på det, bruge lidt fantasi og oprette en brugerdefineret design til at give dig mere plads inde i din RV eller trailer. Gulve, kan vægge, vinduesafskærmning og møbler alle redone eller erstattet for at skabe en behagelig og hjemlig boligareal. Remodeling campingvogne og trailere er lig remodeling standard hjem, med et par undtagelser--rum og mobilitet skal regnskabsføres. Gøre det remodeling arbejde selv og spare store penge i forhold til omkostningerne ved at have det gjort af en professionel.

Instruktioner

•Reupholster eller Erstat møblet. Udskiftning af møbler giver dig flere design muligheder, fordi du kan vælge helt forskellige stilarter og typer af møbler. Køb nye møbler designet specielt til campingvogne og trailere på RV forsyning butikker eller købe standard hus møbler. Måle plads i din RV eller trailer så at du vil vide, hvad størrelse møbler du kan købe. Også måle døren til din RV for at sikre den nye møbler vil passe gennem døren. Unbolt og fjerne den gamle møbler. Det er normalt boltet fast til både gulve og vægge. Bolt i nye RV møbler eller bruge metal L-beslag til at sikre regelmæssig hus møbler til RV gulvet.

•Tag ned forældede eller uattraktive vindue persienner, gardiner og kapper og erstatte dem med nye mere tiltalende. RV og trailer producenter installerer alt for ofte tacky vindue belægninger. Dette gælder især i ældre enheder--favorisere funktionalitet over øjet appel. Der er ingen grund til du ikke har vindue belægninger, der er både funktionel og attraktiv. Måle din windows og Køb blinds eller gardiner at appellere til din sans for stil og at matche dine nye indretning. For et større udvalg af designmuligheder, shop for typehus persienner og gardiner.

•Udskift Gulvbelægning i din RV for et nyt look. Mange typer af standard hus terrænbelægninger fungerer godt i autocampere og trailere, med undtagelse af tungere sten, naturlige trægulve og injicerede flise. RV og trailer gulvbelægning bør være let så det ikke føje til vægt-belastning af køretøjet. Vinyl stick-on fliser, linoleum gulvbelægning og sikringsanlæg laminatgulve er klogt valg for fritidskøretøjer, fordi de er attraktive, nem pleje og let.

•Paint eller re papir vægge til at matche dine nye indretning og til at sætte fut i din RV eller trailer. Undersøge typen af indvendige vægge din RV eller trailer har nedenunder maling eller tapet. Der findes flere typer af indvendige vægge fundet inde i autocampere og trailere, herunder drywall, ubehandlet plader af træ, træ paneler, metal folie og vinyl paneler. Vælge at male eller anvende tapet på basis af tiltrækningskraft og tekstur af din indvendige vægge. For eksempel, både maling og tapet arbejde godt på drywall, men kun tapet ville se godt ud over ubehandlet plader af træ, og maling fungerer bedst over metal vægge.

Tips & advarsler

  • Vælg letvægts møbler til din RV og trailer at bo under din vægt informationsbærende kapacitet. Hver RV og trailer har en anbefalet vægt informationsbærende kapacitet. Henvise til producentens anbefalinger om vægt retningslinjer for dit køretøj.
  • Gøre plads i din RV eller trailer ved at erstatte den standard dinette med almindelige køkkenbord og stole. Behovet for en lille kontorlokaler? Erstat køkken dinette med et bord og stole. Behøver ekstra sovende rummet der dagligstue området fold-ud sofa giver? Erstatte det med to skråstole, sofabord og en garderobe til at give dig selv opbevaring og en komfortabel, rummelige sted at slappe af. Grøft den gamle store TV sæt og erstatte det med et fladskærms tv, hvilket giver dig mere plads og et bedre billede.
  • Varme udluftninger, kan ventiler, gasledninger og vandrør alle være fundet nedenunder RV møbler. Se omhyggeligt under og omkring møbler før fjernelse til at identificere inventar, så du ikke skader dem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com