Hvor hen til omforme skabslåger

December 31

Hvis dine skabslåger er forældet eller du bare er træt af at kigge på den samme gamle Eg finer, måske er det tid til at forny den gamle par eller endda tilføje et helt nyt sæt af skabslåger. Lakering dørene tager selv dygtighed og en række værktøjer. Eller du kan trække tjenestegrene af en professionel møbelsnedker for et brugerdefineret udseende.

Instruktioner

Hvor hen til omforme skabslåger

•Tag ned de gamle døre. Jobbet vil gå glattere, hvis du spørger en kammerat til at give en hjælpende hånd. Løsne alle skruer, der holder døren til skabet (bare en tur vil gøre) med en håndbetjent skruetrækker (enten Phillips eller fladt hoved, afhængigt af hvilken skrue). Derefter bruger en elektrisk skruetrækker, skruer ud igen helt, undtagen den øverste skrue i hver enkelt hængsel. Du kan fjerne de øverste skruer med en håndbetjent skruetrækker. Har din assistent holder døren for at holde det fra at falde, mens du tage ud de sidste to skruer.

•Fyld alle skruehuller i selve kabinettet med træ putty.

•Lay døre på et arbejde overflade og fjerne hængslerne.

•Hvis de skabslåger er malet, bruge en pensel til at anvende et lag af maling-/ lakfjerner og lad det trække cirka 15 minutter. Brug en maling skraber til at fjerne blandingen af gamle maling og maling-/ lakfjerner. Gentag dette trin, hvis det er nødvendigt. Når alle maling er væk, og træet er tørt igen sand døre med fint sandpapir (ca. 150 grus). Repaint med en frisk farve eller pletten og segl.

•Til umalet døre, sand dem ned til nøgne træ. Brug en rystepudser og medium grade sandpapir til at begynde processen. Skift til fine-grade sandpapir efter at de fleste af gamle finish er blevet fjernet. Refinish dørene.

•Hvis du beslutter at erstatte de gamle døre, tjek mulighederne på en home-forbedring butik. Eller et brugerdefineret udseende, finder du en møbelsnedker. Der er mange muligheder, men dybest set skal du købe døre, der er den samme bredde og højde som de gamle. Generelt bør du udskifte alle skabslåger i rummet for at sikre en ensartet stil. Husk: De nye døre bør blander sig med de eksisterende frysere, så det er bedst at holde sig med den samme type af træ.

Forpakket nye hængsler. Dette kan være den mest praktiske og effektive ændringer, som du kan få for din indsats og penge. Kabinet hængsler, som varierer i stil og udseende, er relativt billig. Overveje at udskifte dørhåndtag, også kendt som trækker, at yderligere styrke din visuelle ændringer.

•Installer hængsler på skabslåger. Undgå at bruge de gamle skruehuller ved at placere hængsler lidt højere eller lavere på dørene. Foranstaltning for at være sikker på hængsler på modstående døre er samme afstand fra øverste eller nederste kanter af de skabslåger. Hold et hængsel i sted og markere hver skrue hul med en blyant, foranstaltning at være sikker på afstande på døren er korrekte, så bore et lavvandet pilot hul til hver skrue. Endelig lægger hængsler til døre med en skruetrækker.

Hæng hver dør på forsiden af kabinettet. Spørg din assistent at holde døren på plads, mens du markerer placeringen af den øverste skrue for hver enkelt hængsel. Næste tage døren og og pre bore hvert hul. Derefter sætte kabinet døren på plads, og Indsæt den første skrue med en skruetrækker, indtil metal fasteneren er i stram og døren støtter sine egne veje. Endelig pre bor hver resterende hul, en ad gangen og indsætte en skrue med en skruetrækker. Du kan bruge de skruer, der leveres af producenten.

Tips & advarsler

  • Hvis du kun vil male de skabslåger, derefter forlade dem på plads, mens du arbejder. Nye skabslåger kan gøres i stedet for købt, men en involveret projekt, der kræver brug af mange værktøjer. For en færdige job, Sørg for træ Kit eller fyldstof farve matcher farven på træ.
  • For at rehang den samme kabinet dør, Flyt placeringen af hængsler. med andre ord vil ingen af skruerne linje med oprindelige boret huller.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com