Hvor hen til omforme stuehus køkkener

October 20

Hvor hen til omforme stuehus køkkener

Når man overvejer sådan remodel et stuehus køkken, tage hensyn til de daglige aktiviteter i rummet. Almindeligt, når du tænker på en bondegård køkken, et stort bord pryder rummet og fordobler som et sted for hele familien til at spise et måltid. Lugten af varm tærter eller cookies bagning i ovnen siver gennem hele hjem. Du behøver ikke at udskifte gulve eller apparater til at oprette en bondegård køkken; i stedet male væggene, tilføje et par dekorative elementer og indarbejde farm-tema tekstiler i køkkenet for at omdanne pladsen.

Instruktioner

•Paint bondehus loft med loft maling, en pensel og maling rulle. Lægge en presenning over gulve og apparater i køkkenet og roll malingen på loftet med paint roller. Trim hjørner med en pensel. Male loftet bygger straks om udseendet af det, mens du opdaterer det med en frisk lag maling.

•Paint vægge i køkkenet med interiør maling. Vælg en maling farve efter eget valg og gøre det muligt malingen til at tørre efter fabrikantens anvisninger. Røde og blues fungerer godt i et bondehus køkken, hvis du ønsker at dekorere med plaid eller Zefyr stof. Eller en off-white med røde og blå accenter kan arbejde for at bringe temaet i området.

Hæng bondehus-tema tapet grænsen på væggene i køkkenet. Våd tapet grænsen og anvende det på væggene, at trykke på ud luftboblerne, som du går med din hånd. Farmhouse-tema tapet grænsen omfatter haner, solsikker, stalde eller husdyr.

•Tag døre fra alle frysere i køkkenet. Skru hængslerne holder dørene i sted og sæt dem til side. Male skabene (inde og ude) med hvid maling og lade dem tørre grundigt.

•Installer glas skabslåger i køkkenet. Glas skabslåger skabe en illusion af et større køkken og tillade dine elementer vises som dekorative accenter stykker i rummet.

Hæng land-tema gardiner på vinduerne i stuehus køkken. Når du vælger gardiner, markere dem med swags. Swags arbejde godt at accent en bondegård køkken og remodel udseendet af windows.

•Incorporate en stor, rustik træbord i stuehus køkken. Store tabeller invitere gæster ind i køkkenet og dobbelt som en arbejdsflade.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com